Kartturina Miikka Anttila.

Ralli alkoi katastrofilla. Ensimmäisen erikoiskokeen siirtymällä auton moottori alkoi oireilla ja erikoiskokeelle startatessame moottori alkoi hyytymään ja vähän ennen puoltaväliä sammui kokonaan. Kovan etsimisen jälkeen löysimme vian. Vika löytyi tietokoneboksista, joka oli täynnä vettä, johtuen edellisenä päivänä tehdystä auton pesusta. Menetimme aikaa yli 20 min. ja putosimme kisan viimeiseksi. Tämän jälkeen yritimme vain ajaa hyviä pätkäaikoja ja onnistuimmekin muutamilla ek:lla.

Rallin ollessa jo loppusuoralla teimme sunnuntaina kohtalokkaan rengasvalinnan. Oletimme pätkällä olevan jäätä ja valitsimme eteen nastarenkaat ja taakse kuivan kelin asfalttirenkaat. Tien ollessa kuiva ajoin liian kovaa nastarenkailla tiukkaan kaarteeseen auton puskiessa hyvin paljon. Osuimme kevyesti kallionseinämään rikkoen eturipustuksen. Harmittava loppu vaikeasti alkaneelle kisalle.

Keskeytys ek:lla 12.

Autona Ford Puma.
Huoltoteamina Astra.
Ralli-insinöörinä Esko Reiners