Kartturina Miikka Anttila.

Asfalttiralli N-ryhmän autolla. Ennen kilpailua tiedostettiin, että ralli tulee olemaan hyvin vaikea, jos sää vaihtelee. Ennustukset kävi toteen jo ensimmäisen päivän aamuna. Ajaminen oli erittäin vaikeaa, koska vesisateen takia tielle tuli paljon mutaa autojen leikatessa ojan pientareita. Meidän kilpailu alkoi suhteellisen hyvin. Olimme N-ryhmässä kahdeksantena ja erot olivat hyvin pieniä. Hyvä alku päättyi vetoakselin katkeamiseen ek:lla 6. Jouduimme ajamaan kaksi ja puoli ek:ta rikkinäisellä vetoakselilla. Menetimme paljon aikaa mutta onneksi pääsimme huoltoon, jossa vika korjattiin. Seuraavana päivänä yliyritys kostautui kahteen rengasrikkoon, josta toisen jouduimme vaihtamaan ek:lla ja taas menetimme aikaa. Kolmantena päivänä ajaminen sujui ja oli kuivaa. Saimme hyviä pätkäaikoja, mikä jätti vaikealle kisalle hyvän mielen.

yleisen 27. N-ryhmän 13.

Autona Suzuki Ignis 1600 cc.
Huoltoteamina JM Engineering