//Walesin MM-ralli 15-18.9.2005

Walesin MM-ralli 15-18.9.2005

Kartturina Miikka Anttila.

Kaksi ensimmäistä ek:ta totuteltiin uudenaikaiseen WRC-autoon, mutta kolmannella ek:lla syntyi jo kahdeksanneksi nopein aika. Valitettavasti perjantain loput ek:t menivät pieleen väärän rengasvalinnan takia. Lauantai aamuna olimme toivoa täynnä, mutta laturissa ilmeni vika, jonka korjaaminen huollossa vei 12 minuuttia yliaikaa. Tästä rangaistus oli 2 minuuttia lisäaikaa aikoihimme. Menetimme näin mahdollisuuden kilpailussa pistesijoihin. Lauantaina iltapäivänä syntyi elämäni parhaimmat ek-ajat, sillä olin 3 kertaa kuudenneksi nopein. Sunnuntaina oli tarkoitus jatkaa samaan malliin, mutta heti ensimmäisellä ek:lla kaasuvipu lähti irti. Sen korjaaminen kesken ek:n vei 4 minuuttia. Seuraavalla ek:lla oli tarkoitus saada hyvä aika, mutta emme sitten päässeetkään starttaamaan seuraavalle ek:lle Marko Märtinin ikävän onnettomuuden vuoksi. Kilpailu keskeytettiin ja menimme huoltoon. Vetäydyimme kilpailusta Märtinin menehtyneen kartanlukija Michael Parkin kuolemaa kunniottaen.

keskeytys ek 15

Autona Ford Focus WRC
Huoltoteamina Viijari Oy

2016-11-04T09:25:42+00:00