Kartanlukija: Miikka Anttila

Perjantai 27.1.2006

Ralli alkoi tahmeasti, sillä siirtyminen merialpeilta lumiränneihin osoittautui vaikeaksi. Lisäksi vauhtia ei ainakaan parantanut päälle painava kuume ja flunssa. Kuitenkin vauhti hiotui kohdalleen iltaan mennessä.

Tuloksena yleiskilpailun kolmas sija ja toiseksi korkeimmat SM pisteet.

Lauantai 28.1.2006

Aamulla aloitin hyökkäyksen kohti kärkikamppailua. Aamu olikin hieno ja toi mukanaan 2 pohja-aikaa, mutta EK:lla 10 vauhtia olikin sitten jo liikaa ja auto karkasi kiristyvässä oikeassa syvälle lumihankeen. Ei katsojia mailla eikä halmeilla – tunnin lapioinnin jälkeen saimme auton pois, mutta kilpailu oli meidän kohdalta ohitse.

pe yleisen 3. SM:n 2. la keskeytys

Auto: Toyota Corolla WRC
Huoltoteamina Latvala Motorsport Oy.
Kilpailuinsinööri Asko Kosonen