Kartanlukija: Miikka Anttila

Ralli sai unelma-alun, kun johdimme N-ryhmää kolmen erikoiskokeen jälkeen. Neljännellä ek:lla rauhoitin tahtia, että auto ei kärsisi niin paljon röykytyksissä. En tiedä oliko se oikea ratkaisu sillä ek:lla 5 osuin mutkan sisäreunassa olevaan kuoppaan, joka särki renkaan ja vasemman jousituksen. Vaihdoimme renkaan ek:lla ja sen jälkeen jouduimme ajamaan 30km rikkinäisellä etujousituksella häviten siinä 5min.

Pääsimme huoltoon ja auto saatiin korjattua ja olimme ensimäisen päivän jälkeen N-ryhmän 7., mutta matkaa ei ollut paljon neljänteen sijaan. Lähdimme sitä tavoittelemaan lauantai aamuna. Haaveet kuitenkin karisivat ensimmäisellä ek:lla 2,8km lähdöstä, kun etulukko räjähti. Yritimme kuitenkin jatkaa matkaa seuraavalle ek:lle kunnes kytkin ei kestänyt ajamista ilman etulukkoa. Harmittava keskeytys sillä pisteet olisivat olleet tarpeen.

yleisen. 26 ja N-ryhmän 9.

Autona Subaru Impreza WRX STI -06, ryhmä N
Huoltoteamina Motoring Club
Kilpailuinsinöörinä Asko Kosonen