Kartanlukija: Miikka Anttila

Jatkoin samaa vauhtia, mikä jäi Mikkelistä päälle. Heti avaus ek onnistuikin hyvin ja ajoin pohjat sinne. Ek:lla 3 kova kilpakumppani Jarmo Mikkonen putosi pois kärkikamppailusta ulosajon seurauksena. Sen jälkeen kävin kovaa taistelua voitosta Sebastian Linholmin kanssa. Ek:lla 5 Basti sammutti auton lähtöviivalle ja sain sen ansiosta vähän etumatkaa. Rallin voitto varmistui viimeisen ek:n maalissa, kun koko päivän hienosti onnistunut ajo jatkui loppuun asti. Auto toimi täydellisesti ja siitä haluankin kiittää koko Latvala Motorsportin huoltotiimiä ( Pekka Asunmaa, Asko Kosonen, Jouko Halla-aho, Reijo Häkkilä, Marko Mäkinen, Jari, Mari ja Helena Latvala).

yleisk. 1.

Autona Toyota Corolla WRC.
Huoltoteamina Latvala Motorsport Oy.
Kilpailuinsinööri: Asko Kosonen