Kartanlukija: Miikka Anttila

Lähdimme rauhallisesti liikkeelle ensimäisellä erikoiskokeella, koska kyseessä oli uusi auto ja minulla ei ollut paljon kokemusta WRC autolla asfaltilla ajamisesta. Toisella ek:lla lisäsin vauhtia ja oltiin ensimäiseen huoltoon saapuessa kymmenentenä. Vauhti lisääntyi ek:lla 3 ja sitähän oli sitten jo vähän liikaa ek:lla 4. Pitkässä ysikymppi oikeassa oli yli sillan hiekkaa ja yritin ajaa normaalia isommalla vaihteella . Auto lähti puskemaan ja enkä saanut sitä enää hallintaan ja osuimme betoniseen sillankaiteeseen. Sillankaide meni paloiksi ja putosi rotkoon, mutta onneksi auto pysyi tiellä. Auton vasen eturipustus sai kovan iskun, mutta onneksi mekaanikot onnistuivat laittamaan auton kuntoon perjantai iltana ja pääsimme jatkamaan superrallissa lauantaina ja sunnuntaina.

Saimme perjantaina ajamattomista erikoiskokeista sakkoa 15 min, mutta lauantaina ja sunnuntaina olikin tarkoitus saada hyviä erikoiskoeaikoja aikaan.

Lauantain takkuisen alun jälkeen homma alkoi luistaa. Saimme aikaan kahden päivän aikana nipun aikoja kympin joukkoon. Parhaimmillaan olimme erikoiskoe ajoissa viides.

Lopputuloksissa nousimme sijalle 16.

yleisk. 16.

Ford Focus WRC -04
Huoltoteamina Stobart Motorsport