Kartanlukija: Miikka Anttila

Lämmintä +30C ja sen vuoksi kilpa-autot aika lujilla, kun starttasimme kauden viidenteen osakilpailuun. Ensimäisellä ek:lla meillä oli heti ongelmia jarrujen kanssa ja jäimme pohjista reilut 4s. Seuraavat 2 ek:ta menivätkin hyvin ja olimme kolmantena, kymmenyksen toisesta sijasta. Ek:lla 4 alkoivat hydrauliikkaongelmat, jonka kanssa jouduimme tappelemaan aina maaliin saakka. Ajaminen ei ollut helppoa, sillä auton lukot eivät toimineet oikein hydrauliikkahäiriöiden vuoksi. Selviydyimme kuitenkin maaliin toisella sijalla. Maalissa meitä kuitenkin odotti hyvin ikävä yllätys. Meidät oli hylätty kilpailusta EK:lla 2 sattuneen työntöjupakan seurauksena. Automme sammui, eikä lähtenyt käyntiin. Järjestäjät työnsivät meidät pois AT (aikatarkastus) alueelta pois, jonka AKK:n tuomioistuin totesi sääntöjen vastaiseksi.

hylätty

Autona Toyota Corolla WRC.
Huoltoteamina Latvala Motorsport Oy.
Kilpailuinsinööri: Asko Kosonen