Kartanlukija: Miikka Anttila

Australia on mielestäni paras kilpailu MM-sarjassa niin erikoiskokeiltaan kuin järjestelyiltäänkin. Valitettavasti vain jatkossa tätä kilpailua ei tulla näkemään MM-sarjassa. Kilpailu alkoi heti hyvin, sillä pysyimme kärjen vauhdissa, vaikka en ihan pystynyt pohja-aikoihin. Perjantai iltana kuitenkin kahdella viimeisellä erikoiskokeella jäimme kärjestä vähän liikaa, sillä erikoiskokeilla oli vaikeuksia ajaa kovaa pölyn takia. Perjantaina pientä draamaa aiheutui myös, kun Chris Atkinsonin auto syttyi palamaan ja jouduimme lainaamaan hänelle palosammutinta ja sen vuoksi saimme kahdelle ek:lle hyvitetyt ajat . Lauantaina vauhtini parani kuuluisilla Bannisterin ( hypyt) erikoiskokeilla. Illalla onnistuimme jopa ajamaan pätkäpohjatkin ja nousimme N-ryhmässä toiseksi, 27s johtavasta Ligatosta. Sunnuntai aamuna yritin hyökätä, joka kostautui, osuttuani maapenkkaan takatukivarsi katkesi. Meillä oli onneksi sen verran tuuria, että onnistuimme vaihtamaan tukivarren pätkän jälkeen. Seuraavassa huollossa Ligato jätti kilpailun kesken moottori rikon vuoksi. Kahdella seuraavalla erikoiskokeella ajoin niin lujaa kun pääsin, sillä Aki Teiskonen hiillosti niskaan. Aki valitettavasti ajoi ulos ja joutui keskeyttämään. Rauhoitin vauhtia ja saavuimme maaliin ensimmäistä kertaa N-ryhmän MM-sarjan osakilpailun voittajina sekä kuudentena rallin yleiskilpailussa.

N-ryhmän 1. Yleiskilp. 6.

Subaru Impreza WRX Sti 06
Huoltoteamina Motoring Club
Kilpailuinsinööri Asko Kosonen