Kartanlukija: Miikka Anttila

Hyvin levätyn, kahden viikon loman jälkeen saavuimme Uuteen Seelantiin. Ralli oli siirtynyt Aucklandista Hamiltoniin. Heti ensimäiselle erikoiskokeelle syntyi pätkäpohjat, mutta ek:lla 2 pyörähdin ja menetin 10s arvokasta aikaa. Yritin perjantaina ajaa niin kovaa kun pääsin, mutta en pystynyt tavoittamaan N-ryhmän johtajaa Juho Hännistä Lauantai aamuna rengasvalinta osui nappiin ja onnistuimme tekemään hyvät ajat sateen liukastamilla teillä. Päivän puolivälissä olimme nousseet N-ryhmän johtoon ja loppupäivä sujui ajollisesti ongelmitta. Olimme iltahuoltoon saavuttaessa N-ryhmän johdossa, mutta meitä odotti siellä ikävä yllätys. Rallin tuomaristo oli päättänyt antaa meille minuutin aikarangaistuksen ajettuamme perjantai-iltana huoltoalueella 42km /h, kun sallittu nopeus olisi ollut 30km/h. Sunnuntai aamuna starttasimme N-ryhmän toisena, 56s Mirco Baldaccia perässä. Meillä oli aika paljon tuuria, sillä Mirco joutui valitettavasti keskeyttämään kolmannella ek:lla vaihdelaatikon rikkoutumiseen. Pystyimme säilyttämään johtoaseman loppuun saakka, vaikka ajaminen ei ollut helppoa liukkailla teillä. Toinen N-ryhmän voitto maistui yhtä makealta, kuin ensimmäinenkin.

N-ryhmän 1. Yleisen 8.

Subaru Impreza WRX Sti 06
Huoltoteamina Motoring Club
Kilpailuinsinööri Asko Kosonen