Kartanlukija: Miikka Anttila

Motoring Club järjesti yhdeksännen kerran ajetun PreAlpi Master Show kilpailun, joka oli kolmatta kertaa pienoisrallin muodossa. Motoring Clubin johtohahmo/ vanha tiimipäällikköni pyysi minut ajamaan Italiaan Latvala Motorsportin omistamalla WRC Corollalla. Olin koko vuoden ollut Ford Focus WRC:n ohjaimissa, mutta oli myös hauska palata WRC Corollan ratin taakse. Kilpailu käsitti yhden 10 kilometriä pitkän erikoiskokeen, joka ajettiin neljään kertaan, mutta vain kolme parasta aikaa laskettiin. Erikoiskoe oli jokaisella neljällä ajokerralla erilainen, sillä lämpötila muuttui päivän aikana pakkasen puolelta lämpöasteisiin. Pidon vaihtelut toivat lisäjännitystä, mutta se sopi minulle ja autolle hyvin. Olimme kaikilla erikoiskokeilla nopeimmat ja näin voitimme rallin 26 sekunnilla ennen Luca Rosettia, joka ajoi Super 2000-luokan Peugeotilla. Jari Ketomaa oli yleiskilpailun 4. ja voitti N-ryhmän.

Yleisk. 1.

Toyota Corolla WRC
Huoltoteamina Latvala Motorsport Oy
Kilpailuinsinöörinä Asko Kosonen