Rallin seremonialähtö oli viiden vuoden tauon jälkeen Acropoliskukkulan juurella, jonne saavuin hieman mietteliäänä, sillä olin rallin testierikoiskokeella ajanut vähän ulos ja rikkonut auton oikean kyljen. Mekaanikot tosin korjasivat auton puolessa tunnissa, mutta silti asia vähän harmitti mieltä, sillä kilpailu ei ollut vielä alkanut, kun olin jo huimistellut. Perjantaiaamuna kun ralli alkoi, niin torstain tapahtumat olivat jo poistuneet mielestä. Rallin ensimmäisellä kolmella ek:lla ajoin kovaa, mutta en vielä täysillä, ja olin rallin johdossa ensimmäiseen huoltoon tultaessa 4,2 sekuntia ennen Sebastian Loebia. Perjantai-iltapäivä ei enää mennytkään yhtä hyvin, sillä ek:lla 4 rengas lähti vanteilta ja jouduin ajamaan n. 4 km tyhjällä eturenkaalla menettäen aikaa n. 10 sekuntia. Seuraavaksi ek:lla 6 maalimutkan jarrutuksessa takapyörä osui ajouriin nousseeseen kiveen, jossa oikea takajousitus rikkoontui (tallikaverini Mikko Hirvonen ja Khalid Al Qassimi osuivat samaan kiveen). Saimme kartanlukijani kanssa korjattua jousitusta kiristysliinalla sen verran, että pääsimme ajamaan seuraavan siirtymäosuuden yleisö-ek:lle, joka oli päivän viimeinen ek. Yleisö-ek oli tuskaa ajaa rikkoutuneella takajousituksella ja niinpä hävisimme siellä nopeimmalle ajalle 1 min 10 sekuntia. Perjantain jälkeen olimme rallissa kuudentena 1 min 19 sekuntia rallia johtavaa Loebia perässä. Lauantaina alkoi kova takaa-ajo ja onnistuimme olemaan aamun ek:illa 8-10 jokaisella toiseksi nopeimmat nousten tuloksissa neljänneksi 1,5 sekuntia Petter Solbergistä. Iltapäivällä onni ei taaskaan hymyillyt minulle. Ek 11 lähdössä turbonletku hajosi ja jouduin ajamaan n. 58 ek km ilman turboa menettäen aikaa yli 8 minuuttia. Lauantain jälkeen olin rallissa kahdeksantena. Sunnuntaina oli tarkoitus ajaa hyviä ek-aikoja ja saada ongelmaton päivä, jolloin ajettiin 6 erikoiskoetta. Päivä olikin hyvä ja onnistuin ajamaan kuudesta ek:sta kolmelle ”pohjat” nousten tuloksissa seitsemänneksi, kun Henning Solbergille tuli teknisiä ongelmia. Kisa oli hyvin vaikea, sillä tiet olivat huonommassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin…