Tein paluun Turkkiin neljän vuoden tauon jälkeen. Tiet olivat leventyneet ja parantuneet edellisestä kerrasta hyvin paljon. Tein myös täysin uudet nuotit rallia varten, joka saattoi jollain erikoiskokeella olla jopa hyödyksi teiden muutoksen vuoksi. Perjantaina koin 2 rengasrikkoa joihin kului yhteensä n. 40 sekuntia, mutta onneksi erikoiskokeella kolme ajoin 15 sekunnin pohjat ja ek:lla kuusi ajoin 10 sekunnin pohjat niin ne nostivat minua tuloksissa. Perjantai-illan viimeisellä ek:lla tiimimme päätti taktikoida, sillä ennen kyseistä ek:ta minulla ja Mikolla oli kaksoisjohto. Taktikoinnissa oli kyse ek:lla hiljentämisestä, jossa päästimme Sebastian Loebin rallin johtoon ja auraamaan tietä lauantaille. Taktikoinnin johdosta tipuin tuloksissa sijalle 3 ja Mikko sijalle 5. Lauantai sujui ilman ongelmia, mutta erikoiskoeajat vähän vaihtelivat, sillä parilla ek:lla näkyi kokemuksen puute. Lauantain aikana Mikko Hirvonen nousi takaisin johtoon ja minä nousin toiseksi 16,2 sekuntia perässä ja Loeb oli kolmantena 18,1 sekuntia minusta. Taktikointi ei tullut kyseeseen lauantaina. Sunnuntaina minä, Mikko ja Loeb halusimme kaikki voittaa rallin, mutta erikoiskokeita ei ollut jäljellä kuin 3. Aamun ensimmäisellä nousin Mikosta 7,5 sekunnin päähän, sillä hänen auto sammui ek:n lähdössä. Loebiin ero pysyi suurin piirtein samana. Aamun toisella tein virheen alamäkijarrutuksessa, jossa menetin 5 sekuntia. Viimeisellä ek:lla (n. 31 km) käytiin kova taistelu, sillä väliajat kertoivat että Loeb oli ajamassa minua kiinni, mutta hän ajoin renkaansa loppuun niin pystyin pitämään hänet takanaan. Halusin kovasti voittaa, mutta en enää pystynyt ajamaan viimeisellä ek:lla kiinni Mikkoa, joten olin rallin toinen ja eroa jäi maalissa 7,9 sekuntia. Olin tosi onnellinen maalissa, sillä pystyin ensimmäistä kertaa elämässäni voittamaan Loebin ajamalla ja kaksoisvoitto tiimille merkitsi hyvin paljon.