Lähdin kauden avaukseen hakemaan sijoitusta neljän joukkoon ja saamaan hyvän aloituksen vuodelle. Kuitenkin ennen kilpailua asiat eivät olleet menneet kovin hyvin, sillä olin joutunut liikenneonnettomuuteen edellisenä viikonloppuna testien aikaan, kun vastaantuleva auto ajoi päälleeni kovasta vauhdista. Ehdin väistämään niin paljon, että autot osuivat kyljittäin toisiinsa ja henkilövanhinkoja ei onneksi sattunut, vaikka autot vaurioituivat pahoin…
Sain rallissa unelma-alun, kun lähdin ajamaan kovaan vesisateeseen ns. lumirenkaalla ilman nastoja muiden kärkikuljettajien ajaessa asvalttirenkaalla. Ajoin ensimmäiselle erikoiskokeelle 17 sekunnin pohjat ennen Urmo Aavaa. Toisella ek:lla kaikki sitten meni pieleen, kun auto lähti vesilätäköstä luisuun ja jouduin korjaamaan auton suoraan. Ajauduin liian sisälle mutkaan, jossa oli kivi joka rikkoi vasemman eturenkaan ja jousituksen. Pääsiin ek:n loppuun tyhjällä renkaalla, mutta maaliviivalla vasen etujousitus rikkoontui kokonaan. Yritimme korjata Miikan kanssa jousitusta kuormaliinoilla, mutta emme saaneet sitä riittävän vahvaksi ja edessä oli keskeytys. Pettymys oli kova, mutta kuuluu lajin luonteeseen! Jatkoimme superrallisääntöjen mukaan rallissa lautaina ja sunnntaina keräten kokemusta ja fiilistä asvalttiajoon. Olosuhteet olivat hyvin vaikeat kovan vesisaateen vuoksi lauantaina, mutta sunnuntai olikin sitten jo kuivempaa. Erikoiskoeaikana vaihtelivat, sillä pyrin ajamaan riskittömästi, mutta ajoin muutaman hyvän ajan jotka lämmittivät mieltä. Tulimme rallin maaliin sijalla 14 ja saimme 2 valmistajan pistettä.