Rallin nuotituksen jälkeen sää alkoi viilentyä niin paljon, että perjantain 1/5 ja 3/7 erikoiskokeille oli satanut lunta. Se vähän huolestutti, mutta onneksi torstai-iltana kuulimme, että ek 3/7 on peruttu vaikeiden olosuhteiden vuoksi ja ek:lla 1/5 lumi ei haittaa ajamista. Tieto teki olon rennommaksi aloittaa kilpailu perjantaiaamuna. Perjantaiaamun ensimmäiselle ek:lla olikin hiukan lunta teiden reunassa ja tien pinta oli vähän mutainen niin mieleen tuli RAC-Ralli 80-luvulta. Rytmi ajamiseen oli hiukan kateissa, mutta sijoitus oli kuitenkin puolen päivän aikaan huoltoon tullessa toinen Hirvosen Mikon johtaessa kisaa. Iltapäivällä koettiin sitten kauhun hetkiä, kun Francois Duval ajoi ulos osuen rautatolppaan, jossa kartanlukija Patrick Privato loukkaantui pahoin. Se teki olon mietteliääksi ja hiljaiseksi. Erikoiskokeita peruttiin onnettomuuden jälkeen ja kilometrejä perjantaille kertyi vain vajaat 60.Lauantaiaamuun lähdin toisena edelleen Mikon johtaessa kilpailua, mutta Sebastian Loeb hengitti niskaani vain 4,4 sekunnin päässä. Lauantain nopeat tiet sopivat minulle paremmin ja sain tehtyä eroa lisää n. 50 sekuntia Sebastianiin ja tavoitin Mikkoa n. 10 sekuntia, joten eroa Mikkoon lauantain jälkeen oli 15,5 sekuntia. Sunnuntaina oli sitten varmaan urani tähän mennessä vaikeimmat olosuhteet ajaa kilpaa, kun vettä satoi kuin ”sangosta kaataen”; teille muodostui mutaa ja vesihautoja. Olosuhteet kuitenkin tuntuivat sopivan minulle, sillä nousin Mikosta jo 4,9 sekunnin päähän, kun tiimi jäädytti tilanteen. Ajoimme sen jälkeen Mikon kanssa järkevästi maaliin tuoden tiimille kaksoisvoiton. Sebastian sijoittui kolmanneksi ja varmisti jo viidennen maailmanmestaruuteensa ennen kautta päättävää Walesin MM-Rallia.