Kaudella 2010 roolini on toimia ”kakkoskuljettajana” keräten tiimille pisteitä sekä tukea Mikkoa hänen mestaruustaistelussa. Roolini koskee vain vuotta 2010, jonka aikana pyrin parantamaan tasaisuutta. Vuosi 2010 lähti liikkeelle Ruotsista, joka oli toiminut viimeksi kauden avauksena vuonna 1996. Olosuhteet olivat hyvin lumiset ja pakkasta riitti, mutta teiden pinnassa oli vain ohut jääkerros. Tämä tarkoittikin sitä, että olosuhteet tulisivat olemaan vaihtelevat; lunta, jäätä, soraa ja sekoitusta. Ralli alkoi torstai-iltana Karlstadin raviradalla ajetulla yleisö erikoiskokeella, mutta perjantai-aamuna kisa sitten pääsi kunnolla alkamaan Likenäsin metsä-ek:lta. Kilpailu alkoi omalta kohdaltani hiukan varovaisesti, kun yritin pyrkiä ajamaan kovaa, mutta ilman suurempia riskejä. Rallin toisen ek:n jälkeen olin neljäntenä 4,1 sekuntia johtavasta Sebastian Loebista. Jäin perjantaina tasaisesti koko ajan, mutta yhdet ”pohjat” pystyin kuitenkin ajamaan. Päivä sujui ilman suurempia ongelmia, mutta kerran ajoin yhden risteyksen pitkäksi ja jouduin peruuttamaan. Perjantain jälkeen Hirvonen johti, Loeb toisena, Sordo kolmantena ja minä neljäntenä 21,1 sekuntia Sordosta. Lauantaina pyrin antamaan painetta Sordolle, mutta heti aamusta alkaen näytti siltä, että hän karkaa minulta. Auto tuntui aliohjaavalta ja ajoasentokaan ei tuntunut parhaalta mahdolliselta. Iltapäivän huollossa auton takapään korkeutta muutettiin ja myös penkin asentoakin. Sen jälkeen ajo alkoi kulkea ja aloin saamaan Sordoa kiinni. Lauantai-iltana ennen viimeistä metsä-ek:ta olin 9,4 sekuntia Sordoa perässä. Onnistuin tällä päivän viimeisellä Fredriksbergin metsä- ek:lla ajamaan ”pohjat”, ja kun Sordon moottori oli ylikuumentunut siirtymille tarkoitetun muovisuojan unohtuessa jäähdyttäjän eteen, menetti hän siellä n. minuutin verran aikaa. Lautain jälkeen olin siis rallissa kolmantena. Sunnuntaina tehtäväni oli vain tuoda auto varmasti maaliin kolmannella sijalla. Päivä mene täysin nappiin ja onnistuin myös säästämään renkaita, kun sunnuntain ”pätkät” olivat täysin soralla, mikä auttoi ajamaan pari ”pohja-aikaa”. Mikko Hirvonen piti pintansa ja voitti rallin, Loebin ollessa toinen. Tämä oli mahtava aloitus tiimille, ja itse olin onnistunut saamaan viimeksi hyvän aloituksen 5 vuotta sitten.