Ajoimme testimielessä tämän kilpailu ajatellen Monte Carloa 2012. Kilpailu käytiin Etelä- Ranskassa Ste Maximessa n. 100km Nizzasta. Kilpailu oli 2,5 päivänen ja erikoiskokeet olivat vaihtelevia; isoa leveää tietä, kapeita osuuksia, pomppuja, ratamaista ”baanaa” ja vanhaa asvalttia. Kilpailuviikonloppu oli kuiva, mutta haastetta lisäsi kylmät yöt, jotka toivat kosteutta vuorille, niin että syntyi paljon pitovaihteluita. Viimeisen päivän aamuna ajettiin vielä yksi ek sumussakin. Kaiken kaikkiaan ralli oli paljon vaikeampi, mitä etukäteen kuvittelin. Aloitin rallin vauhdillisesti testimielessä, mutta kilpailun aikana erikoiskokeet jotka tuntuivat kivoilta, niin pyrin ajaa täysillä, ja rallin viimeisen ek:n tulin niin kovaa kuin pääsin. Kovimpina haastajina olivat Stephane Sarrazin ja Ott Tanak. Molemmat ajoivat kovaa ja mielenkiintoista oli nähdä tasaisuus uusien ja vanhojen WRC-autojen välillä, sillä Tanak ajoi uudella Fiesta WRC:llä kuten minäkin ja Sarrazin vanhalla Peugeot 307 WRC:llä. Kilpailu kuitenkin osittain ratkesi, kun molemmat haastajat kokivat rengasrikot, jonka jälkeen pystyin vähän rauhoittamaan ajamista. Saimme kilpailusta hyvää testidataa, jota sitten jalostetaan Monte Carlo rallin testeissä ja kilpailu päättyi voittoon, joka oli urani ensimmäinen asvalttirallin yleiskilpailuvoitto.