Voittaa kotoinen MM-osakilpailumme on varmasti kaikkien kuljettajien haaveena, mutta tämän kilpailun voittamiseen vaaditaan rentoutta, rohkeutta, itseluottamusta, auton suorituskykyä sekä säädöissä olevaa autoa. Minun kilpailuni alkoi aika-ajojen viidennellä sijalla ja en ollut ihan tyytyväinen auton säätöihin. Itse kilpailun ensimmäisellä ek:lla olin toiseksi nopein. En ollut auton säätöjen kanssa ihan sinut, mutta lähdin heti hyökkäämään, sillä en halunnut hävitä kilpailua alussa kuten kahtena edellisenä vuotena. Ek:lla 2 Toritussa 5 ajetun kilometrin jälkeen hyvin nopeassa oikealle mentävässä mutkassa oli nyppylän ylitys enkä arvannut siitä hyppäävän; Auto nousikin ilmaa ja liukui 20cm ulos tieltä osuen vasemmalla takapyörällä isoon kiveen. Kolaus oli iso ja takajousitus rikkontui heti. Pääsin nilkuttamaan ”pätkän” maaliin, mutta vasen a-tukivarsi oli kahdesta kohtaa poikki. Yritin tukea jousitusta laturinremmillä, joka kesti seuraavat 2 ek:ta hiljaa ajamista, mutta sitten oli keskeytys edessä. Saimme 20min aikasakkoa ja pääsimme jatkamaan rallia superrallisäännön avulla seuraavat 2 päivää. Ison pettymyksen jälkeen tein jousituksen kanssa testiä tulevaisuutta varten, josta sain hyviä tuloksia ja Power Stagelta yhden pisteen. Sebastin Ogier tuli jälleen ja voitti, mutta hienon kisan ajoi toiseksi tullut Thierry Neuville ja kolmanneksi taisteli Mads Östberg. Ei suomalaista podiumilla tänä vuonna kuten viimeksi 10 vuotta sitten. Pitää muistaa, että välillä tulee tilastotappioita.