Huonon Korsikan jälkeen, kun tulin tänne, olin todella paljon motivoitunut; nyt pitää saada kääntymään ajaminen parempaan. Edellisenä vuonna tämä kisa oli jäänyt heti kesken alussa, kun osuin kiveen, öljyputki halkesi ja moottori meni rikki. Tänä vuonna oli halu onnistua tässä Argentiinassa ja saada kunnon tulos aikaan. Lähdettiin erikoiskokeelle ja oli satanut kaatamalla, ja tiet käytännössä melkein tulvi vettä ja oli tosi mutaisia. Perjantaina järjestäjä joutui perumaan yhden erikoiskokeen sateiden takia. Ajollisesti lähti kuitenkin hyvin käyntiin, ja oltiin hyvin mukana siinä alussa, mutta perjantaina iltapäivällä meni rengas rikki ja menetin siinä vähän aikaa. Ajoin sen jälkeen liian varovasti sen jälkeen ja rengasrikon myötä vielä pyörähdinkin, siinä tuli takkiin varmaan joku 40 sekuntia. Lauantaina yritin päästä ajamiseen kiinni. Ajaminen parani kokoajan ja oli hyvä fiilis ajaa. Ajat olivat lähellä kolmen kärkeä, ja siitä sai lisää itseluottamusta. Sunnuntaina meillä oli tosi huippu hyvä päivä. Olin ollut kuudentena, mutta sunnuntain aikana nousin vielä viidenneksi ja pystyin hyökkäämään powerilla, jossa oltiin toiseksi nopein, 0,1 sekuntia nopeimmasta Ogierin ajasta. Se kilpailu päättyi siten lopulta hyvään fiilikseen.