Yksi  suosikkikilpailuistani. Tänä vuonna olin valmistautunut siihen ja oli fiilis, että ajetaan voitosta. Oli hyvä lähtöpaikka ja hyödynnettiin sitä.  Johdettiin perjantaiaamuna, mutta perjantai-iltapäivänä tuli aivan käsittämätön virhe. En tajua miten  sen tein, mutta leikkasin hitaaseen mutkaan liian aikaisin sisään ja auto kaatui siitä katolleen. Ei ollut ihmisiä hirveän paljon, siinä oli 3-4 ihmistä, ja oli vaikea saada heitä apuun. Meni melkein kahdeksan minuuttia, että saatiin auto pyörilleen ja päästiin jatkamaan. Ei paljon vaurioitunut mitään, mutta aikaa tuhlaantui. Siitä sitten yritettiin ajaa päivä loppuun ja saada huoltoon. Jouduttiin ajamaan ilman tuulilasia. Tuulilasi meni niin huonoksi, että jouduin ottamaan sen pois ja jouduin vetämään ilman tuulilasia. Ei se edes ollut niin paha mitä voisi kuvitella. Vähän siellä tuuli sisälle, mutta kun vaan piti kypärän vähän alaspäin niin se meni ihan mukavasti. Ja kun minulla oli silmälasit muutenkin, niin ei ottanut silmiin ajaminen. Valitettavasti perjantai-iltana meille tuli ohjausongelma. Ohjaus meni jumiin ja  ajauduin tieltä ulos sellaiseen pieneen ojaan ja puskaan. Ei autoon tullut vaurioita, mutta en pystynyt jatkamaan, ohjaus oli jumissa. Auto saatiin kuntoon. ralli 2 säännön avulla sitten lauantai-sunnuntai, eihän siinä sitten mitään ihmeempää. Minä olin ensimmäinen auto tiellä lauantaina, vähän vaikea paikka ja sitten sunnuntaina yritettiin powerilta, että saadaan pari pistettä. Harmillisesti Tänakille tuli sama ongelma ja hänellä meni ohjaus jumiin ja hän menetti voiton siinä ja tippui viidenneksi.