Monte Carlo ei ollut tänä vuonna mennyt kauhean hyvin, Korsika oikein surkeasti.  Asfalttiajaminen ei ollut ollut kauhean hyvällä tasolla pitkään aikaan. Vähän oli paineita siitä, että nyt pitäis saada onnistua siinäkin ja muutenkin kilpailu merkkimestaruus -pisteissä Hyundain kanssa on kiristynyt. Tavoitteet on tietysti se, että saataisiin heitä kiinni ja tieto että tarvitsen siihen hyvän tuloksen. Tavoitteet oli ajaa viiden joukkoon. Alussa oli pientä alkukankeutta, eikä ajaminen ihan sujunut.  Minä olin käynyt Ahvenistolla treenaamassa Olli Haapalaisen ja Antti Purin opastuksella. Alussa mietin liikaa ajamista. Sitten se lähti menemään  ja saatiin hartioita rennoksi. Ja Jossain vaiheessa Tommikin soitti autoon, että rentoudu vaan. Ettei  tässä ole mitään, kaikki menee hyvin, mutta vähän rennommin, niin ajaminen sujuu paremmin. Paranikin, vieläpä koko viikonlopun ajan lauantaina ja sunnuntaita kohden. Tilanteet muuttuivat kilpailussa. Ogierilla ja Neuvillellä rengasrikko. Lopulta kilpailu muodostui niin, että Toyotalle tuli 1,2,3 sijat. Ajoin kolmannen sijan. Sunnuntaina kilpailu varmistettiin niin, että ei ajeta toisiamme vastaan. Sordo sieltä yritti painaa takaa neljänneltä sijalta  minua kiinni. Saikin  saavutettua, mutta onneksi sain sitten vastattua hänen vauhtiinsa ja pystyin parilla erikoiskokeella ajamaan häntä kovempaa, kun hän ajoi taas kahdella minua kovempaa. Lopputulos oli, että matka riitti siihen ja kolmas sija. Todella tyytyväinen. Toinen podium peräkkäin.