Kartturina Carl Williamson.

Aamulehti: ”Kaikkien aikojen nuorimpana suomalaisena MM-ralliin osallistuva lukiolainen selittää aamun pikataipaleita niin tohkeissaan, ettei meinaa malttaa syödä lounastaan. -Tiet ovat hirveän liukkaat. Välillä on pitoa, mutta kun yrittää lisätä kyytiä, niin heti alkaa tulla tilanteita ja auto on mennä ojaan. On vaikea ajaa, kun ei tiedä missä voi ajaa kovaa ja missä ei, selittää Latvala. Nuori mies näyttää pelkästään innostuneelta, mutta myöntää, että ajon tökkimiseen voi vähän vaikuttaa jännityskin. Ensimmäinen MM-rallin on sentään jotain erityistä.”

Yksi rengasrikko, 2 vetoakselirikkoa, muutama turha pyörähdys ja toiseksi viimeisellä ek:lla ongelmia vaihteensiirtäjässä. Silti jännittävän rallin 17. (jes!).

Aamulehti: ”Airikkalan mukaan Latvalalla on loistava ”takapuolituntuma” ajamiseen, mutta oppimistakin on paljon. Ensi vuodeksi nuorelle miehelle onkin laadittu tiukka ja monipuolinen ohjelma”

Yleisen 17. Luokan A8 17.

Autona Mitsubishi Lancer EVO 6.5, neliveto, A-ryhmä.
Huoltoteamina Fairfield Motorsport.
Auto-urheiluvalmentaja Pentti Airikkala