Kartturina Miikka Anttila.

Viimeinen JWRC osakilpailu. Rallille vahva alku. Ensimmäisellä erikoiskokeella neljänneksi nopein aika. Kolmannella ek:lla valuin liukkaasta mutkasta perä edellä kaiteeseen. Onneksi siinä rytäkässä ei hajonnut kuin pakoputki ja peräluukku. Ek:lla 6 osuin sillan kaiteeseen. Tukivarsi vääntyi ja vetoakseli meni poikki. Olisimme menettäneet siinä hirveästi aikaa, mutta edelläni oleva kilpakumppani oli ajanut ulos ja tukkinut tien. Ralli pysähtyi vähäksi aikaa ja tästä viivytyksestä johtuen kaikki saivat hyvitetyn ajan, joka oli meille parempi.

Lauantai sujui kivasti, nousimme neljänneksi. Sunnuntaina teimme jälleen kerran väärän rengasvalinnan, mutta säilytimme paikkamme muiden kärsiessä ongelmista. Kolmelle viimeiselle ek:lle lähdimme ajamaan kilpaa kolmannesta sijasta, mutta toisessa liukkaassa mutkassa auto suistui ojaan ja osui kiveen. Ohjaus vaurioitui. Jouduimme ajamaan 50 km rikkinäisellä ohjauksella. Tämän seurauksena etupyörät kuluivat ja ne oli vaihdettava kesken ek:n. Pääsimme maaliin ja sijoitus vasta 9.

yleisen 22. JWRC 9.

Autona Suzuki Ignis 1600 cc.
Huoltoteamina JM-Engineering