Kartturina Miikka Anttila.

Oli mahtava palata pitkän tauon jälkeen WRC:n rattiin. Ensimmäiset 3 ek:ta sujuivat loistavasti, lukuunottamatta ek 2:n alun pientä pumppailua. Olimme siis tauolle tultaessa kilpailun johdossa, mutta niukasti ennen Kosti Katajamäkeä ja Jouni Ampujaa. Nelos ek:lla kärsimme lumipölystä sään ollessa tyyni, siksi yritimme ek:lle 5 teipata valoja. Siitä ei ollutkaan apua, vaan haittaa valojen heiketessä. Jäimme tällä ek:lla 16 sekuntia Jouni Ampujan pohjista. Luulin menettäneeni voiton mahdollisuuden mentäessä viimeiselle pätkälle. Päätin kuitenkin ajaa täysillä tavoitellakseni pohja-aikaa. Maalissa meitä odotti yllätys, Jouni Ampuja oli ajanut risteyksen pitkäksi ja menettänyt niin paljon aikaa, että meistä tuli voittajat. Voitto tuntui pitkästä aikaa valtavan hyvältä.

Yleisen 1. Luokan 1.

Autona Toyota Corolla WRC.
Huoltoteamina Latvala Motorsport Oy.