Kartturina Miikka Anttila.

Ralli lähti tasaisella ajolla mukavasti liikkeelle, kunnes ek:lla 3 seurasin isojen poikien linjoja ja osuin kiveen. Iskunvaimennin meni rikki ja vanne meni kappaleiksi. Oli pakko vaihtaa rengas. Vaihto ei onnistunut täysin nappiin, sillä tunkki kaatui ja aikaa kului peräti 5,5 minuuttia. Pätkän maalissa meitä lohdutti tieto, että samaan kiveen oli osunut kuusi muuta WRC-kuljettajaa. Perjantai loppupäivän ja lauantain pyrin ajamaan varmasti, mutta kuitenkin samaan aikaan hyviä pätkäaikoja. Joukkoon mahtui huonojakin aikoja, sillä meillä lähti renkaista nastat irti aina viimeisellä pätkällä ennen huoltoa.

Sunnuntaina oli luvassa kivoja pätkiä ja onnistuin ajamaan hyviä aikoja ja olin peräti uudella erikoiskokeella kymmeneksi nopein. Sunnuntaina autossa oli pieni hydrauliikkavuoto, joka hieman hidasti menoa, mutta ei merkittävästi. Rallin kuudestoista ja maalissa ihan tyytyväinen.

yleisen 16. A-ryhmän 15.

Autona Toyota Corolla WRC
Huoltoteamina Latvala Motorsport Oy