Kartturina Miikka Anttila.

Kaksi ensimmäistä ek:ta totuteltiin uudenaikaiseen WRC-autoon, mutta kolmannella ek:lla syntyi jo kahdeksanneksi nopein aika. Valitettavasti perjantain loput ek:t menivät pieleen väärän rengasvalinnan takia. Lauantai aamuna olimme toivoa täynnä, mutta laturissa ilmeni vika, jonka korjaaminen huollossa vei 12 minuuttia yliaikaa. Tästä rangaistus oli 2 minuuttia lisäaikaa aikoihimme. Menetimme näin mahdollisuuden kilpailussa pistesijoihin. Lauantaina iltapäivänä syntyi elämäni parhaimmat ek-ajat, sillä olin 3 kertaa kuudenneksi nopein. Sunnuntaina oli tarkoitus jatkaa samaan malliin, mutta heti ensimmäisellä ek:lla kaasuvipu lähti irti. Sen korjaaminen kesken ek:n vei 4 minuuttia. Seuraavalla ek:lla oli tarkoitus saada hyvä aika, mutta emme sitten päässeetkään starttaamaan seuraavalle ek:lle Marko Märtinin ikävän onnettomuuden vuoksi. Kilpailu keskeytettiin ja menimme huoltoon. Vetäydyimme kilpailusta Märtinin menehtyneen kartanlukija Michael Parkin kuolemaa kunniottaen.

keskeytys ek 15

Autona Ford Focus WRC
Huoltoteamina Viijari Oy