Urani ensimmäinen MM-ralli tehdaskuljettajana alkoi todella takkuisesti, kun heti ensimmäisen 27 kilometriä pitkän erikoiskokeen puolivälissä ajoin liian läheltä kallion seinämää, jolloin oikea eturengas kosketti kallioon ja puhkesi (vuoden 2008 alussa tullut uusi rengassääntö ei salli ”muusin” käyttöä rallirenkaissa). Rengas oli pakko vaihtaa ja aikaa tuhraantui 3,5 minuuttia, koska pulttipyssyn uusi akku oli tyhjä niin jouduimme käyttämään perinteistä ristikkoa. Kilpailun toinen päivä eli perjantai sujui ilman ongelmia, mutta vauhti ei tullut sillä tasolla, missä sen olisi pitänyt olla. Lauantaiaamu alkoi hydrauliikkaongelmilla, jotka saatiin päivähuollossa korjattua. Iltapäivällä auton ollessa kunnossa liikayritys kostautui leikkauksella betonikiveen ja jousituksen rikkoutumiseen. Sunnuntaina ajoin superrallissa ilman ongelmia ja ek-ajat alkoivat olemaan kohdallaan niin se toi vähän lohtua hyvin hankalaan kilpailuun.