Ralli alkoi perjantaiaamuna sateisena ja sumuisena sekä alla olivat kovat renkaat niin haastetta oli luvassa. Mikko Hirvonen aloitti todella vahvasti ajaen ensimmäiselle erikoiskokeelle n. 48 sekunnin pohjat minun ollessa toiseksi nopein. Olosuhteet olivat niin vaikeat, että erot olivat ennennäkemättömän suuret. Liekö suuret erot vaikuttaneet minuun, kun seuraavalla ek:lla jo sitten auto suistui tieltä: Vasemmalle kääntyvässä mutkassa perä lähti alta ja tein paniikki jarrutuksen niin päätyimme ojaan kyljelleen pienin vaurioin. Onneksi paikalla oli yleisöä, jotka käänsivät auton pyörilleen sekä etsivät minulle reitin päästä takaisin tielle. Aikaa kului yli 8 min, mutta olimme rallissa mukana. Ek:lla 3 olin sitten nopein, kun taas ek:lla 4 osuin kiveen ja rikoin oikean takajousituksen. Pystyimme kuitenkin raahautumaan huoltoon rikkoutuneella takajousituksella. Perjantain loppupäivä meni hyvin ja kipusin yleiskilpailussa sijalle 8, vaikka pieniä virheitä sattuikin. Lauantain nopeille ek:ille lähdin hyvillä mielin, vaikka satoikin rajusti. Lauantaiaamupäivän ensimmäisen erikoiskokeen puolivälissä pohjapanssari kolahti kovaa maakiveen, mutta auto tuntui sen jälkeen normaalilta. Ajoimme ek:n maaliin ja jatkoimme sen jälkeen siirtymäosuutta seuraavan ek:n lähtöön, jossa oli n. 20 min aikaa. Sammutin auton moottorin, ja kun seuraavan kerran yritin sitä käynnistää niin startti ei enää pyörinyt, koska se oli haljennut pohjapanssarin osuttua maakiveen. Emme saanet yhdessä Miikkan kanssa autoa käytiin, vaikka yritimme tehdä kaikki keinot startille. Lopulta kun aikaa oli kulunut niin paljon, että olimme jo ulkona kilpailusta niin saimme auton yleisön avulla käytiin. Saimme ajaa aamun loput erkoiskokeet harjoitusmielessä läpi, mutta huoltoon tullessa ajo oli lopetettava. Sunnuntaina jatkoimme superrallissa ja se kannatti, sillä ajoimme kahdet ”pohjat” sekä saimme muiden keskeyttäessä 2 valmistajien pistettä ja se toi lohdutusta surkealle rallilleni.