Kauden ensimmäinen sorakilpailu johon lähdin erittäin hyvällä fiiliksellä, sillä olimme reilu viikko ennen kilpailua tehneet hyvät kaksipäiväiset testit Ranskassa. Perjantaina olin toinen auto liikkeellä Hirvosen Mikon perässä. Ajoni oli vapautunutta ja nautinnollista sekä uudet Pirellin sorarenkaat tuntuivat hyviltä. Perjantaipäiväni onnistui täydellisesti ja niinpä olin päivän päättyessä rallin johdossa reilun 9 sekunnin turvin ennen Sebastian Loebia. Lauantaiaamuna lähdin ensimmäisenä autona erikoiskokeille, joka osoittautui haasteelliseksi. Kun tien pinnassa on puhdasta soraa, niin jarrutuspaikkojen hakeminen on todella vaikeaa ja niinpä aamun ensimmäinen ek ei onnistunut kovin hyvin. Loeb tuli raivolla ja kavensi eron pienimpään mahdolliseen eli 0,1:teen. Kaksi seuraavaa ek:ta menivät jo selvästi paremmin, mutta Loeb meni kuitenkin johtoon reilun 5 sekunnin turvin. Huollon jälkeen suunnattiin uudelleen aamulla ajetuille ek:ille. Tiesin, että nyt olisi mentävä todella kovaa, että pystyisi haastamaan Loebin. Kuitenkin juuri ratkaisevilla ek:illa välijäähdyttäjän ja turbon välinen putki meni rikki, joten turbon ahtopaineet putosivat alas ja moottorista tuli voimaton. Jouduimme ajamaan rikkinäisellä autolla 2 pitkää erikoiskoetta sekä 2 yleisöerikoiskoetta. Hävisimme ongelman vuoksi yli 2 minuuttia ja tipuimme kolmanneksi. Sunnuntaina tarkoitus oli vain ajaa vapautuneesti ja tuoda auto maaliin, sillä eteen ja taakse oli niin paljon matkaa, että ei tarvinnut puristaa. Toimme auton maaliin rallin kolmansina ja saimme tärkeitä pisteitä sekä hyvän fiiliksen seuraavaan kisaan Argentiinaan.