Jordanian MM-ralli oli kauden viides osakilpailu sekä kaikille täysin uusi ralli. Lähdin kilpailuun toiveikkain mielin, sillä normaalisti olen pärjännyt hyvin uusissa kisoissa. Perjantaina oli tiedossa kahdeksan erikoiskoetta, lauantaina myöskin kahdeksan ja sunnuntaina kuusi. Kisani lähti hyvin käyntiin, sillä olimme heti ensimmäisillä ek:illa aivan kärjen tuntumassa, vaikka pohja-aikoja ei tullutkaan. Ajo tosin oli vähän liian aggressiivista ja se tuntui kuluttavan takarenkaita liian paljon. Yritin muuttaa huollossa autoa ja ajaa siistimmin, mutta silti takarenkaat kuluivat liikaa, ja perjantai-illan viimeisellä ek:lla menetin lopussa n. 5 sekuntia, kun takarenkaat olivat kankailla. Illan päätteeksi olin kuitenkin rallissa kolmantena 8,5 sekuntia rallin johtajasta Dani Sordosta. Lauantaiaamuna Sebastian Loeb teki kovan hyökkäyksen enkä pystynyt vastaamaan hänen vauhtiinsa. Aamun kolmen ensimmäisen ek:n jälkeen hänen johtonsa oli yli 34,1 sekuntia ennen Sordoa ja 34,5 sekuntia ennen minua. Hän joutui kuitenkin keskeyttämään seuraavalla siirtymällä nokkakolarin vuoksi. Lauantai-iltapäivänä ajoni parani ja nousin Sordon ohi rallin johtoon, mutta Sordo ja Mikko Hirvonen olivat todella lähellä. Lauantai-iltapäivän viimeisellä ek:lla minä ja Mikko hiljensimme vauhtia, sillä olimme tehneet tallin kanssa taktisen päätöksen, että emme halua startata sunnuntaihin aura-autoina. Niinpä lauantain jälkeen olimme rallissa toisena 8,5 sekuntia Sordosta, ja Mikko hengitti niskaan kolmantena 1,9 sekuntia meistä. Sunnuntaina oli kova taistelu edessä, ja heti aamun ensimmäisellä ek:lla nousimme rallin johtoon ohi Sordon, mutta samalla Mikko nousi toiseksi ja vain 0,3 sekunnin päähän meistä. Seuraavalla ek:lla autostani katkesi vasen takatukivarsi, kun ilmeisesti kivi oli lyönyt auton alle tukivarteen ja vääntänyt sen, joka rasituksesta sitten katkesi. Hetken ajattelin, kun vasen takapyörä taittui alle, että nyt on edessä keskeytys, mutta kuin ihmeen kaupalla onnistuimme ajamaan n. 60 km siirtymäosuutta ja yli 40 km ek:ta rikkinäisellä takajousituksella huoltoon menettäen aikaa 11 minuuttia. Saimme auton kuntoon, ja lähdin iltapäivällä hurjaan takaa-ajoon noustakseni tuloksissa ylöspäin. Ajaminen oli välillä liian hurjaa ja virheitä sattui, ja auto sai osumia, mutta lopulta nousimme rallissa seitsemänneksi saaden 2 henkilökohtaista pistettä ja 3 tallipistettä. Harmitti kovasti, kun ei voinut taistella rallin voitosta loppuun asti, mutta parempi näin kuin ilman pisteitä!