Kataloniassa olin ajamassa Fordin kakkostiimin Stobartin autolla, sillä Francois Duval ajoi minun paikallani ykköstiimissä tallin taktisen päätöksen vuoksi. Minulla ei ollut ennen kilpailua testejä, sillä talli halusi antaa Duvalille täyden tuen Citroenin kukistamiseen asvaltilla. Olin tosin viettänyt yhden päivän Alastaron moottoriradalla Olli Haapalaisen kanssa hieroakseni taitojani kestopäällysteellä. Kaksi ensimmäistä kilpailupäivää olivat minulle takkuisia, sillä testien puutteen vuoksi jouduin säätämään autoa kilpailun aikana ja välillä mentiin vääräänkin suuntaan. Lauantai-iltana säädöt lopulta löytyivät ja olin silloin rallin tuloksissa kahdeksantena. Sunnuntaina pystyinkin sitten keskittymään pelkästään ajamisen parantamiseen Haapalaisen oppien mukaan. Kävin kovaa taistelua Chris Atkinsonin kanssa viimeiselle erikoiskokeelle asti joka lopulta päättyi minun edukseni 1,1 sekunnin turvin. Olin rallin lopputuloksissa 6. ja Atkinson 7., kun viimeisenä päivänä meidän edeltä keskeytti Urmo Aava ajettuaan etupyörän kiveen. Sebastian Loeb voitti odotetusti kilpailun.