Sardinian MM-rallin voiton jälkeen itseluottamus oli parempi kuin missään vaiheessa tänä vuonna. Nuotituksessa lämpötila kohosi lähelle 40 astetta, mutta onneksi kilpailun lähestyessä se putosi n. 30:een. Luvassa oli rankka ralli niin teiden kuin olosuhteidenkin puolesta. Ralli alkoi perinteisesti perjantaina ja ajoni kulki heti ensimmäisestä erikoiskokeesta lähtien. Ajoin ”pohjat” ensimmäiselle ek:lle ja sen jälkeen ajat olivat tasaisesti kolmen parhaan joukossa aina päivän viimeiselle ek:lle asti, joka oli ek 6. Startatessa ek:lle 6 olin rallin johdossa n. 10 sekunnin erolla ennen Dani Sordoa ja toivoin kasvattavani lisää eroa häneen. Ek 6 alkoikin loistavasti ja olin todella tyytyväinen ajooni, kunnes puolessa välissä ek:ta jarrutus jäi hitaaseen oikeaan mennessä myöhään ja menimme mutkaan liian kovaa sisään, perä valui ojaan ja pysähtyi pehmeään hiekkaan. Luulin hetken, että selvisimme pelkällä säikähdyksellä, mutta valitettavasti auto ei liikkunut pehmeässä hiekassa ja kaivatin itseni kiinni hiekkaan. Yleisöä oli paikalla, mutta kesti muutamia minuutteja, että nostaminen tapahtui yhteisvoimin ja oikealla tavalla. 3,5 minuutin työskentelyn jälkeen pääsimme jatkamaan matkaa, mutta sijoitus tipahti 10 pykälää, josta matkaa oli kärkeen runsaasti ja tiimissäkään ei fiilis ollut paras mahdollinen virheeni vuoksi, koska Sordon vielä taktikoitua Mikko Hirvonen nousi rallin johtoon auraamaan tietä lauantaille. Lauantaille, joka tulisi olemaan kovin päivä kisasta, suunnittelimme kartanlukijani Miikan kanssa taktiikan: Ajamme omaa ajoa ja sellaista vauhtia, että auto pysyy ehjänä eikä rikota renkaita. Tämä taktiikka tuntuikin purevan valtavan hyvin, sillä heti aamun ensimmäisellä ek:lla Sebastian Loeb ajoi rajusti ulos keskeyttäen, päivän kolmannella Sordo ja Henning Solberg ajoivat samaan kiveen joutuen superralliin. Päivän aikana muillekin tuli vielä ongelmia, ja kun pystyin vielä ajamalla saavuttamaan muutamia kuljettajia niin iltaan mennessä olin yllättäen rallissa kolmantena, Hirvosen johtaessa ja Sebastin Ogierin ollessa toisena. Sunnuntaina jatkoimme lauantain taktiikalla, ja kun kärjessä ei tapahtunut muutoksia, ja meillä ei ollut ongelmia, niin tulokset säilyivät samoina: Hirvonen voitti, Ogier toinen ja minä kolmas. Acropolis osoitti jälleen kerran raakuutensa, ja kun jaksoi taistella, niin tulos palkittiin maalissa.