Ajo kulki, onnea ei ollut matkassa

Sardinian MM-rallin rajusti uudistunut reitti tarjosi kuljettajille rutkasti hitaita ja teknisiä osuuksia. Kilpailussa se näkyi lukuisina ajovirheinä. Myös tien reunojen verran terävät kivet niittivät satoa rengasrikkojen merkeissä.
Jari-Matti Latvalan kisa jätti kaksijakoisiin tunnelmiin: ajo toimi, mutta rengas- ja iskunvaimenninrikko söivät mahdollisuudet menestykseen. Latvala oli kilpailussa kuudes, voiton vei kolmatta kertaa peräkkäin Latvalan VW-tallitoveri Sebastien Ogier.
– Tästä olisi helposti ollut otettavissa kakkossija, kun olisi lähtenyt liikkeelle sillä mielellä, että kiertelee kivet ja ajaa varmasti maaliin, Latvala tuumi.
Latvalan oma kilpailu lähti koko lailla hyvin käyntiin. Hän oli ensimmäisen varsinaisen kilpailupäivän jälkeen kolmas vajaan puolen minuutin päässä kisan johtoon nousseesta Hyundain Hayden Paddonista, joka hyödynsi hyvän lähtöpaikkansa irtosoran päällystämillä teillä. Latvala harmitteli tehneensä etapilla turhan varovaisen rengasvalinnan aamupäivän erikoiskokeilla.
– Tiedettiin edellisiltana, että yöllä sataa vettä, mutta lämpötilan piti nousta aamulla nopeasti yli 30 asteeseen. Nyt olikin pilvistä ja ilma pysyi aamulla oletettua viileämpänä. Siksi olisi pitänyt ottaa aamulla mukaan kaksi pehmeää rengasta neljän kovan lisäksi niin kuin Paddon ja Ogier, Latvala tuumi. Hyvällä lähtöpaikalla ajanut Latvala nousi toiseksi ennen päivän viimeistä edellistä erikoiskoetta, mutta humahti kolmanneksi tehtyään ajovirheen jarrutuksessa hidastusmutkassa.

– Osuin kaarteessa suojapaaliin ja perä kimmahti sen verran penkkaan, että rengas lähti vanteella. Sillä piti ajaa yhdeksän kilometriä, josta viimeiset kaksi mentiin todella hiljaa, Latvala muisteli.

Mahdollisuudet kärkitaisteluun hupenivat toisen varsinaisen ajopäivän aikana, kun Latvala menetti ensin reilut kaksi minuuttia rengasrikossa, ja körötteli sitten kisapäivän lopun kolmella iskunvaimentimella.

– Se oli sellainen nypyn ylitys ja oikea-vasen -yhdistelmä, jonka olen aina ajanut kaasu pohjassa ja ajoin nytkin. Nyt otin sen vähän eri linjalla ja maahan tullessa auto oli pikkuisen poikittain ja toisesta takapyörästä lähti rengas vanteelta, Latvala kertaili.

– Yritin mennä sillä vähän aikaa, mutta oli pakko pysähtyä vaihtamaan rengas. Sittemmin Latvala pääsi vielä hyvään vauhtiin ja ajoi päivän aikana kaikkiaan kolme pohja-aikaa. Rallin päätöspäivän Powerstagella Ogier voitti toiseksi ajaneen Latvalan 3,8 sekunnilla.

– Minulla oli Powerille kolme pehmeää ja yksi kova rengas. Sebillä oli neljä pehmeää, se olisi ollut parempi rengastus. Vetopito olisi ollut parempi, samoin pito jarrutuksissa, Latvala tuumi. Latvalan nimiin kisan 23 erikoiskokeella kirjattiin seitsemän pohja-aikaa.

So this creature appears, and he’s the love child of Humpty Dumpty and all of our darkest fears. He addresses the viewers who are now sitting in a puddle of http://www.cheapoakleys2013.com their own piss, with an important announcement on the versatility and intrinsic details of the Ferrero Kinder Surprise: ”Kinder, yebbol shakey.” Well, thank you Humpty, that certainly needed to be said. ”Me unscrabbly,” continues the giant egg wrapped in human skin.Well this is my mom recipe, and I always do it like that, so I do not know if is difference from the one made with only flour. I think sugar makes it more sticky and consistentIn chemical terms, I would suppose it would be that the starch molecule oakley sunglasses is a polymer of the common sacarose (sugar) molecule. When you cook the starch it Cheap Retro Jordan becomes denaturalized and unravels and the sugar might allow it to fill holes in the latticework formed between molecules.”There were times when he’d be slow getting up and kind of try to shake it off and get back in there,” said Chris. ”He would have headaches and he would say ’I wish someone would split my head open with an ax and relieve the pressure,’ but it wasn’t even an option to come out (of the game).”The NFL argues the Act applies whether the NFLPA is a union or a trade association, as it applies to disputes between employers and ”employees or associations of employees.” Since Brady v. NFL derives from a labor dispute, the NFL claims the Act expressly prevents the Court from issuing the injunction.Thanks, Elizabeth. Thank you for joining us today. Flex has made significant progress in recent months. Several lines of research supports the role of Chemical Neuro Stimulation, the process by which a small molecule chemical signal acting topically is translated into an electrical signal in the nervous system for the benefit of healthy athletes and patients alike. This novel and important discovery by Nobel Laureate Dr. Rod MacKinnon http://www.mycheapnfljerseys.com and Dr. Bruce Bean appears to be generally applicable method to treating disorders of cramping and spasms stemming from alpha motor neuron hyper excitability.”I am not going to stand up to show pride in a flag for a country that oppresses black people and people of color,” Kaepernick said.”To me, this is bigger than football, and it would be selfish on my part to look the other way. teammate Tommie Smith, who won gold, made a bold statement on a world stage to protest the treatment of black Americans.I mean, the Cubs? Really? A trillion tweets, and I still don believe it. Couldn sleep the night before, couldn sleep the night after. As a Chicago native, I feel caffeinated, buzzy, vindicated, sated. And so does anyone who Cheap Sunglasses ever picked the long shot, rooted for the Apaches, bet the mortgage on the underdog.