Latvala taisteli riskillä palkintokorokesijasta Puolassa

Kaasujalkaa ei lepuutettu Puolan MM-rallissa. Uusitulla, aiempaa kovapohjaisemmalla ja pitkien suorien leimaamalla reitillä keskinopeus kohosi Jyväskylän MM-rallien luokkaan (121 km/h).

– On siellä metsääkin, mutta aika paljon mentiin peltojen keskellä. Nyppyjen ylityksiä on paljon, viidenneksi ajanut Jari-Matti Latvala totesi reitistä.

Pieni jarrutusvirhe rallin viimeisellä erikoiskokeella vei Latvalalta mahdollisuudet kolmanteen sijaan. Hän oli rallissa neljäntenä reilun sekunnin Ott Tänakista ja kolmannesta sijasta, kun kisan päättänyt vajaan 15 kilometrin mittainen Baranowo-erikoiskoe alkoi.

– Se oli sellainen kaikki tai ei mitään -juttu. Halusin kolmannen sijan ja ajoin pätkän täsmälleen niin kovaa kuin ikinä uskalsin, Latvala sanoi.

Erikoiskokeen väliajoissa Latvala oli kärkivauhdissa, mutta pieni ajovirhe johti ulosajoon ja jäähdyttimen rikkoutumiseen.

– Jäähdyttäjä sai kipeää. Oli pakko pysähtyä korjaamaan sitä, ettei moottori rikkoudu. Sen takia rapsahti AT:ltä myöhästymisestä 40 sekuntia aikasakkoa, Latvala kertaili.

Sakko pudotti Latvalan viidenneksi, kun Hyundain Hayden Paddon kiri ohi. Rallin voitti VW:n Sebastien Ogier, jolle ykköstila oli jo kauden viides. Andreas Mikkelsen sinetöi VW-tallin kaksoisvoiton ja Tänäk ajoi Fordilla kolmanneksi.

Tiukkaa taistelua kärkinelikon sisällä

Kisa alkoi yleisöek:lla rallin keskuspaikasta Mikolajkista torstaina. Perjantain kahdeksan erikoiskokeen etappi sujui Latvalalta kaksijakoisesti.

– Pari ekaa pätkää meni ihan jees, mutta sitten vauhti kärjessä kasvoi ja minulle alkoi tulla virheitä. Ajo ei vaan sujunut puhtaasti, Latvala muisteli vajaan 15 kilometrin Babkia ja yli 39 kilometrin mittaista Stanczykia.

Latvala jäi noilla erikoiskokeilla kisaa johtaneelle Tänakille yhteensä noin neljätoista sekuntia ja ehti pudota neljänneksi reilun 22 sekunnin päähän kärjestä.

– Iltapäivälle onnistuin rengasvalinnoissa. Otin kaksi kovaa rengasta ja kolme pehmeää ja ajokin kulki mainiosti, Latvala muisteli iltapäivää, jonka aikana hän nousi kolmanneksi.

Ogier kiri illan suussa rallin johtoon, kun pääosan päivää rallia johtanut Tänäk kärsi jarrumurheista.

Lauantain kahdeksan erikoiskokeen etapille Latvala lähti kolmantena 10,8 sekuntia johtavasta Ogierista. Ennen sunnuntaita, jolloin ajettiin vain Baranowon erikoiskoe kahdesti, Latvala oli neljäs 19,1 sekuntia rallia johtavasta Ogierista. Mikkelsen oli toisena 5,5 sekuntia kärjestä ja Tänak kolmantena 17,6 sekunnin päässä Ogierista, eli vajaat kaksi sekuntia Latvalaa edellä.

– Jostain syystä ajo ei vaan lauantaina kulkenut parhaalla tavalla. Autojen säätöjen kanssakin oli pientä murhetta, Latvala summasi lauantain etappia.

life soldiers who make rambo look like a pussyWhile other unfaithful presidents were satisfied with little affairs here and there, Johnson’s bevy of babes was referred to by his male aides (he was said to be and wanted to top him). Johnson would make passes at secretaries, and it was known that any who accepted would be promoted to private secretary, two words that in this context should probably have air quotes around them anytime they are uttered. By the time he was done, virtually all of his secretaries, plus his two mistresses, got the Johnson Treatment.The comments today have not only attacked my character and insulted my professionalism, but they have also impacted my family,” said the coach, who has been with the team for two of his 11 years in the NFL.Kluwe said that he decided when he began to work with Minnesotans For Marriage Equality was that he wasn’t going to back down from people who told him to keep his views to himself. Late in wholesale nfl jerseys the fourth quarter, Mass Effect: Andromeda will bring an all new story to the critically acclaimed RPG series from BioWare. And throughout the year, mobile players will see launches http://www.cheapjerseyssalestore.com from some of our biggest brands. Building on the continued success of Madden NFL Mobile, we’re excited to bring new EA SPORTS experiences from our NBA LIVE and FIFA franchises to players in FY 2017. Fans http://www.cheap-nfl-nike-jerseys.com of our PopCap franchises will have new experiences as well, with Bejeweled Stars launching today and Plants vs. Zombies Heroes set to arrive later this year.The Legend of Zelda: Twilight Princess Link returns in Twilight Princess for the WiiOne of the most acclaimed Zelda games of all time, the Twilight Princess takes Link back to the land of Hyrule where things are not as they should be. A darker, more involved Zelda game, the Twilight Princess has great new additions to gameplay like having Link turn into different animals to complete different quests. The land of Hyrule itself can be explored to a nearly unending plane, as players have an entire world to explore like never before. Battle your way through new bosses, dungeons, villages, and enemies in this incredibly entertaining game for the Wii!6. Company Rhythms: To bring credence to the initiative, have a beginning, a regular measurement, and the final closure. Make sure that you have a clear owner for the initiative with written and tangible success and failure criterion. Track the progress if the plan with a project plans. Use visual display techniques of making sure that the progress of the initiative is visible on the walls of the cheap nfl jerseys organization. This should list out the success and failure of every project in the organization and measure it in a regular pattern. Have all your meetings start with the operating rhythms for the day, week, month, and year. That will help everyone be on the same Cheap Air Jordan 4 page.