Aamut takkusivat, iltapäivät luistivat Australiassa

Rallin maailmanmestaruus ratkesi tänä vuonna Australiassa. Sebastien Ogier pokkasi tittelin jo kolmatta kertaa peräkkäin samoin kuin VW merkkimestaruuden. Jälkimmäisen sinetöi Jari-Matti Latvalan toinen sija Australiassa. Se heltisi 12,3 sekunnin erolla voittoon ajaneeseen Ogieriin.

Australian ralli ajettiin Coffs Harbourin ympäristössä pääosin tutulla reitillä. Sitten viime vuoden perjantain etapille tuli kolme uutta ”kylätiemäisempää erikoiskoetta”, kuten Jari-Matti Latvala niitä kuvasi. Pieniä muutoksia oli myös sunnuntain etapilla.

Perjantaina reitti viihtyi vähemmän metsän suojassa kuin muina päivinä ja teiden pinnalla oli reilusti irtosoraa. Lähtöpaikka vaikutti sitten tuhdisti vauhdinpitoon.

Latvala löysi hyvän ajorytmin perjantain iltapäivän teille. Aamulla ajettujen neljän erikoiskokeen jälkeen hän oli viides, mutta nousi kolmella pohja-ajalla rallin johtoon, kun samat erikoiskokeet ajettiin iltapäivällä uudelleen.

– Aamun ensimmäisellä erikoiskokeella säikähdin, kun renkaat alkoivat kulua yllättävän rajusti jo 7-8 kilometrin ajon jälkeen. Aloin varoa ja vauhti putosi, Latvala kertaili.

– Päivän huollossa Toni Gardemeister, joka oli seuraamassa kisaa sanoi, että vähän puuttuu yritystä. Vaihdoin iltapäivän etapille kovat renkaat ja lisäsin vauhtia, joka toi tulosta.

Nambucca taas kantona kaskessa

Lauantaina ajettiin vain kahdesti 50 kilometrin jouhea Nambucca ja lyhyt Valla. Latvalan ajosta oli aamulla rahtusen kipinä kateissa ja hän putosi kolmanneksi. Iltapäivällä meno parani ja Latvala nousi vain 2,6 sekunnin päähän rallin kärkeen karanneesta Ogierista, joka pysyi koko rallin alkumatkan iskuetäisyydellä johtopaikasta, vaikka ajoi kärkiautona.

– Jotenkin en vaan herännyt taistelemaan, kun tuo 50 kilometrin Nambucca-pätkä ajettiin aamulla ensimmäisen kerran. Ensimmäiset 20 kilometriä meni hyvin, mutta sen jälkeen ajo ei vaan kulkenut. Iltapäivällä sain ajon kulkemaan. Tulin sen toisen ajokerran minkä pystyin ja samoin Vallan. Tosin tuon päivän viimeisen pätkän lopussa takarenkaat olivat niin loppu, että oli vaikea pitää auto irtosorasta puhtaalla ajouralla, siihen hukkui aikaa, Latvala muisteli Vallan toista ajokertaa, joka ajettiin illan jo pimennyttyä.

Sunnuntain viiden erikoiskokeen etapilla Ogier takoi pohja-ajat ja voitti rallin. Latvala kiri toiseksi.

– Loppuun asti yritin taistella voitosta. Kaikkiaan virheetön kisa minulta. Perjantaina ja lauantaina aamupäivän ajosta puuttui kuitenkin hieman kipinää, Latvala summasi.

Meanwhile, New Englanders considered Brady a temporary http://www.cheapoakley2012.com solution. Not even Bledsoe believed Brady was capable of achieving success in the NFL. In an interview with the Boston Herald less than a month after his life threatening injury, Bledsoe stated, ”I feel like I’m going to be the starter for as long as I’m here.”In similar findings reported by CNBC, America is expected to add 5 million millionaires throughout the next five years. According to Credit Suisse, the United States is expected to have 16.9 million millionaires by 2017 a 53 percent increase from America’s total of 11 million millionaires today. (The Credit Suisse report includes real estate value in net worth, which likely accounts for the difference between their report and WealthInsights as to the number of millionaires.)Stevens, 33, and the 31 year old Solo applied for a marriage license Thursday, according to King County records. They were set to get married Tuesday and argued over whether to live in Washington or Florida after their marriage, according to court documents. Monday involving a physical altercation between eight people during a party, said Lt. Murray. Based on information NFL Wholesale Jerseys and observations at the home, officers determined there replica oakleys was probable cause to arrest Stevens for investigation of fourth degree assault. Court records show that Solo received a cut to her elbow.That rolex thing jordan floating soccer shoes for a louboutin shoes while, when the high roof, polo ralph lauren low draw from the bed chanel purses when the past, supra shoes but replica watches fortunately did nike not encounter, ugg and the north face finally got into christian louboutin the coach factory outlet chimney, just got opinions cheap jerseys thud explode. For superdelegates and Democratic Party bosses, it’s power that drives their votes, not principle, and Bernie Sanders is quickly becoming http://www.ray-banbaratas.top the most pragmatic choice in 2016. In an average cheap jerseys of national polls, Bernie Sanders is now only about 2 points behind Hillary Clinton. With Sanders defeating Clinton in two national polls and close in every other national poll, my views on polling trajectory last September were more accurate than any oakleys outlet other prognostication regarding Bernie Sanders and poll numbers. Bernie Sanders just won his seventh straight contest heading http://www.cheapraybans2013.com into New York. Aside from H. A. Goodman, nobody predicted the following Guardian headline at this point in the election season: Bernie Sanders just won his seventh straight victory. Is he unstoppable?