Kakkossija Kataloniasta rengasrikoista huolimatta

Kaksi rengasrikkoa ja isot murheet huonosti ilmattujen jarrujen kanssa eivät pudottaneet Jari-Matti Latvala podiumilta Katalonian rallissa. Kuusi pohja-aikaa, tasainen ajo ja Sebastien Ogierin keskeytys toivat toisen sijan. Latvalan lähti toisena vielä rallin päätöspäivään, mutta sitten kivimurske teloi rengasta, Latvala menetti kahdeksan sekuntia ja putosi kolmanneksi, kun Andreas Mikkelsen nousi ohi. Alkoi vimmattu takaa-ajo, mutta Mikkelsen piti paikkansa ja nousi ensi kertaa MM-rallin voittajaksi, kun Sebastien Ogier lipesi kaiteeseen kisan päätöserikoiskokeella ja menetti varmalta näyttäneen voiton. Samalla Latvala kimmahti kolmannelta sijalta toiseksi. – Andreas on voittonsa ansainnut. Hän oli lähellä sitä jo Ruotsin rallissa, Latvala muisteli, kuinka norjalainen lipesi hankeen Ruotsin rallin päätöserikoiskokeella.

Soralla hyvin Ogierin vauhdissa

Latvalalle toinen sija oli neljäs perättäinen Katalonian rallista. Ralli ajettiin Saloun kaupungista käsin. Viime vuoden tapaan mittelö aloitettiin yleisöpätkällä Barcelonasta, perjantaina ajettiin soralla ja sitten kaksi päivää moottoriratamaisen ajettavilla asvalttiteillä. Puolet reitistä oli uutta edellisvuoteen nähden.
Vuosi sitten Latvala hävisi rallin perjantain sorateillä. Nytkin hän oli Ogierien jälkeen toisena avaamassa reittiä, joten aamupäivällä irtosoran auraaminen maksoi. Iltapäivällä Latvala ehti kuitenkin johtaa rallia kolmen ek:n ajan, kunnes Ogier nousi etapin viimeisellä erikoiskokeella kärkeen ja neljällä sekunnilla Latvalan ohi. – Torstainen Barcelonassa ajettu pätkä meni penkin alle. En onnistunut
renkaiden kanssa. Nyt aamun ensimmäinen erikoiskoe oli ankea, yritystä puuttui, mutta sitten alkoi kulkea, Latvala kertaili perjantaita.


Jarrujen ilmausta ja turhaa painoa

Lauantaina Latvalan haaveet taistella kilpailun voitosta hukkuivat rengasrikkoon, jonka pohjustivat ongelmat jarrujen kanssa. Kun tallissa vaihdettiin perjantain sorateiden jälkeen autoon ”asvalttijarrut”, ne eivät tulleet kunnolla ilmatuiksi.
– Miikan kanssa ilmattiin jarruja lauantaiaamun kahden ensimmäisen erikoiskokeen ennen ja jälkeen ennen kuin ne alkoivat toimia kunnolla, Latvala muisteli.
– Kun sitten saimme jarrut toimimaan, lataus oli sen stressin jälkeen ylikova. En saanut rentoutettua itseäni tarpeeksi. Osuin heti betoniin ja teloin vanteen.
Rengasrikko maksoi Latvalalle 53 sekuntia ja pudotti hänet neljänneksi, josta hän nousi pohja-aikojen sarjalla toiseksi ennen päätöspäivää. Päätöspäivänä Latvalaa kiusasi rengasrikon ohella, tallin insinöörin suosittelema päätös ottaa kaksi vararengasta autoon. Se sai auton puskemaan hitaissa ja ylämäkikäännöksissä.
Ongelmista huolimatta Latvala hävisi rallin voiton lopulta vain 3.1 sekunnilla.

browns’ robert griffin iii gets medical clearance for nonWe also increased our upgrade and retention spending for higher quality subscribers and raised credit score requirements for new customers in many of our sales distribution channels. Also enhancing our churn mitigation efforts are ongoing initiatives aimed at improving overall customer service levels. Recently, our hard work in that area was recognized when DIRECTV was noted as the only company in the pay television http://www.cheapjordan13.com industry to have a better American customer satisfaction index survey score compared with prior year. I’d also note that Consumer Reports rated DIRECTV best among TV providers for both phone and online help last quarter.Now make it odd. One, two, three, breathe, this arm’s going, one, two, three, now you’re breathing on the other side. So, you always count either one, three, five, or seven in your head, whatever you feel comfortable with, because everyone’s cheap jerseys wholesale lungs work differently and you’ve got to build up towards it. Then I used a heavy adhesive laminate. Right now, I am letting the project dry for a few days and then I will be able to show it off.As for the images, I love my color printer it gave me the best images.As a finishing touch I was think about getting a clear adhesive vinyl to cover over the project. Our non GAAP net revenue was a record for Q2, driven by FIFA 10, Madden NFL 10, The Beatles Rock Band and Need for Speed SHIFT, all selling north of 2 million copies in the quarter. On a GAAP basis, net revenue was $788 million and GAAP diluted loss per share was $1.21.While at Miami, one of Richts teammates went on a retreat, while Richt stayed behind and continued to partake of the party lifestyle. Upon the teammates return from the retreat he spoke to Richt about God and about how he had accepted Christ into his life. He read bible text to Richt. Richt said he noticed a genuine change in his teammates life, and it caused him to consider Christ for himself. But, he ’reasoned’ his way out of a change of heart, and soon enough was back to his party lifestyle.Cherry pizza is dessert pizza everywhere except here, where this pie is a rule breaking favorite. When Aaron and Suzanne Baumhackl opened this spot, they looked to their surroundings for inspiration. Nothing seemed more obvious cheap nfl jerseys (or challenging) than using cheap jerseys cherries from nearby Columbia River Gorge. They successfully pair the fruit with chorizo sausage and goat http://www.mycheapnfljerseys.com cheese, and finish it all off with a sprinkle of rosemary and thyme.