Latvala selätti Ouninpohjan ja kepitti Ogierin

Jos ei voi voittaa maailmanmestaruutta, Jyväskylän MM-rallin voittaminen on toiseksi paras vaihtoehto, näin ainakin jos asiaa Jari-Matti Latvalalta kysytään.
Uran kolmas voitto Keski-Suomen sorateillä nosti Latvalan tasoihin Suomen MM-rallin voittojen määrässä moninkertaisten maailmanmestareiden Juha Kankkusen ja Sebastien Loebin kanssa. Eikä voitto hellinnyt mistä tahansa kilpailusta vaan kaikkien aikojen vauhdikkaimmasta kilpailusta. Latvala voitti kymmenen, eli puolet rallin 20 pikataipaleesta ja kirjautti kilpailun keskinopeudeksi hulppeat 125,44 kilometriä tunnissa. Se on kilpailun ennätys. Edellinen oli 122,89 km/t ja Sebastien Loebin nimissä vuodelta 2012.

– Yksi urani parhaista ajosuorituksesta. Näytin mielestäni, että pystyn vauhdin puolesta haastamaan Sebastien Ogierin, Latvala totesi. Latvalan alkukausi on ollut takkuinen, eikä ajoon, osin auton säätöjen takia, löytynyt ihan parasta rytmiä kotikisaa edeltäneen Puolan rallin nopeilla teilläkään.

Vanhan Jyväskylän Suurajojen tunnelmaa henkineellä Neste Oil -rallin reitillä Latvala kuitenkin näytti, että vauhti ja taidot riittävät voittamaan kenet hyvänsä, eikä virheitä tule, vaikka Ogier antoi rajusti painetta.

– Keskittyminen tähän kisaan onnistui aivan nappiin. Pitäisi vissiin jatkossa alkaa miettiä etukäteen, että jokainen kilpailu on minulle kotikilpailu, Latvala veisteli.

Latvala sai hyvän tunteen kilpailusta jo silloin, kun reitti julkistettiin. Ralli siirtyi nopeammille teille joka sopi hänelle mainiosti. Vuosi sitten Latvala sai viimein myös otteen Ouninpohjan ek-legendasta ja tänä vuonna hän nousi kärkeen juuri Ouninpohjassa perjantaina ja piti paikan loppuun saakka, vaikka Ogier pisti kampoihin kynsin ja hampain.

– Aivan mahtava taistelu. Nyt tappio Jari-Matille ei harmita pätkääkään, Ogier kuvasi kaksintaistelua. Latvala-Ogier -kaksintaistelu huipentui sunnuntaina, kun vajaan 15 kilometrin Myhinpää ajettiin kahdesti: Latvala voitti sen ensikerralla ja
Ogier 0,4 sekunnilla toisella ajokerralla. Jälkimmäisellä kerralla kaksikko päästeli hypyistä, vauhdista ja huikeista alamäkipaikoista tunnetun erikoiskokeen yli 135 kilometrin keskituntinopeudella.

– Aika makea voitto, Latvala maisteli uran 14. MM-rallin voittoa.

 

GOLDMAN: Smith will be third in the special teams coaching hierarchy, after the coordinator and his assistant. You won’t see her calling plays on the field, which for some may temper the enthusiasm nfl jerseys shop about her first ever position, especially when compared to NBA female assistant coaches such as San Antonio’s Becky Hammon and Sacramento’s Nancy Lieberman. Both have been visible on sidelines coaching men. Again, Judy Battista.DISH Network moved ESPN Classic from the America’s Top 200 to the Multi Sports PackOn March 20, 2010, in the early morning, DISH Network moved a popular cult classic TV channel, ESPN Classic, to their Multi Sports Pack. ESPN Classic used to be in the America’s Top 200 channel package (formerly known as the Classic Silver 200). ESPN is specifically trying to increase its viewership on a channel called ESPNU, or ESPN University (clearly focused on delivering college sports content). In a deal with DISH, Directv, and Comcast, ESPN has specifically requested they make ESPNU available to more customers in exchange for moving ESPN Classic to a more http://www.cheapnfljerseyssu.com exclusive, or premium subscription package.I have no desire to make anyone else use contraceptives. There are, however, people who, if given the chance, wouldn have a problem denying me the option of having them. Those beliefs are steeped in some of the most horrible patriarchal religious bullshit I ever heard and I find that part, as I said, repulsive.Prior to the 4th and final showdown between the Spurs and Warriors, ESPN gathered several analysts to talk about their thoughts on ”both teams”. The analysts never talked about the Spurs, in fact, they didn’t talk about anyone else on the Warriors besides one player, Curry. The hour before the game, ESPN broadcasted every single 3 Curry had made this year while analysts talked about how he was a top 10 player of all time. Not any actual game analysis, just Curry highlights.Another thing I Wholesale Football Jerseys like, is that it has a small zippered compartment in the belt. That compartment is big enough for a light jacket, light sticks or whatever. It also has stretch side pockets http://www.bestfakesales.com/sale/ for easy access to the ’must have’ items (or in my case, snacks.) If you want something to carry a tent, sleeping bag, some meals and a stove for that weekend getaway, this Sonic Backpack (aka Rugzak) is the pack for you.The best wholesale nfl jerseys exercises that can be performed without weights are not very different from one another and not nearly as effective as weightlifting, but the results are undeniable. You must simultaneously eat a balanced diet in order to build your muscles. Prioritize the quality of the exercises over the quantity and take all necessary precautions so that you do not end up injuring yourself.