Vain pohja-ajat ja MM-hopea lämmittivät Latvalaa

Walesin kostean niljakkaat ja nopeat soratiet eivät tällä kertaa olleet suosiollisia Jari-Matti Latvalalle. MM-sarjan päätöskilpailun saldoksi edellisvuosista tutuilla teillä jäi 51. sija. Sen pohjustivat kaksi keskeytystä. Plussapuolelle kirjautui neljä pohja-aikaa mukaan lukien Powerstagen voitto ja kilpailussa varmistunut MM-hopea. – Nyt ei ollut onnea matkassa, Latvala tunnusti, kun ralli päättyi lauantaina keskeytykseen vetoakselirikon takia etapin toiselle erikoiskokeelle. – Hyvä sentään, että vetoakselin rikkoutumisella ei ollut mitään tekemistä edellispäivän ulosajon kanssa. Sille vaan tuli tunnit täyteen, ja seuraava huolto oli neljän erikoiskokeen takana. Kilpailun avauspäivän keskeytus osui niinikään etapin toiselle erikoiskokeelle. – Pätkän alussa moottori sammui jarrutuksessa, jonka jälkeen oltiin
matkustajia. Pudottiin niin syvään ojaan, ettei ollut muuta vaihtoehtoa kuin keskeyttää. Auto pysyi kunnossa, Latvala tuumi. Latvala arveli, että kylmät renkaat saattoivat edesauttaa sitä, ettei pyörät pyörineet ja kone pääsi sammumaan liukkaassa jarrutuksessa. – Vaihdettiin eteen yksi uusi rengas edellisellä siirtymällä, Latvala kertaili. Rallin päätöspäivänä Latvala kaivoi kahden ankean ja sateisen päivän jälkeen tutun vauhdin ja voitti päätösetapin kaikki neljä erikoiskoetta.
– Hyvä, että vauhti ja hyvä ajofiilis löytyivät tähän loppuun, Latvala tuumi.

Alkukauden takut maksoivat liikaa

Latvalan pudottua heti alussa Walesin rallin kärkitaistelusta, Kris Meeke yrittää haastaa Sebastien Ogieria, mutta siihen Citroen-kuljettajan vauhti ei riittänyt. Ogier ajoi kolmanteen perättäiseen Wales-voittoonsa. Latvalalle kilpailu päätti kolme voittoa tuoneen MM-sarjakauden, joka poiki uran kolmannen MM-hopean. Andeas Mikkelsenillä oli teoreettinen mahdollisuus nousta toiseksi voittamalla kilpailu ja onnistumalla Powerstagella, mutta hän oli maalissa kolmas, kun Meeke oli toinen. – Laskin tuossa, että jos MM-sarjassa on neljätoista kilpailua, ensimmäisen puolen vuoden aikana on varaa tehdä yksi nollatulos ja toinen sitten kauden jälkimmäisellä puolikkaalla, Latvala sanoo. – Nyt tuli Monte Carlo -rallin jälkeen heti kolme nollatulosta. Sellaiseen ei ole varaa, jos meinaa voittaa maailmanmestaruuden, Latvala linjasi MM-kauttaan. Latvalalla oli alkukaudesta vaikeuksia päästä sinuiksi reippaasti uudistuneen WRC-Polon kanssa. Kun se viimeinen tapahtui, Portugalista heltisi voitto toukokuussa. Syyskesällä ajetun Jyväskylän MM-rallin jälkeen Latvala oli kärkikaksikossa syksyn kaikissa kisoissa poislukien Walesin ralli.

From a simple Quaker meeting house, to large fancy homes, this tour highlights a diversity of cobblestone buildings. Being far from Lake Ontario, they were all built using field cobblestones. The above description is an excerpt from the book ”Cobblestone Quest: Road Tours of New York’s Historic Buildings.” The chapter details a driving tour of 20 buildings constructed in the unique cobblestone style and includes detailed driving directions, maps, photos, and historical and architectural notes on the structures.Conditions and pay are much better at corporate headquarters in Cupertino, of course. Still, Apple is the only major Silicon Valley denizen never to have been named one of Fortune’s ”100 Best Companies to Work for.” Why not? It has the requisite volleyball court and sushi bar. The problem is that it also has micro management and paranoia.Booking in advance is always a good idea as last minute trips can be costly (though not always). If you do book in advance, be sure to get a refundable ticket; some tickets sold are non refundable. If for whatever reason you can’t make the flight, you will be stuck trying to haggle your way into an exchange at a later date at best or a worthless piece of paper at worst. Some airlines offer ”ticket insurance,” which means that, in the event of an emergency you can’t make the flight, you have one or two years to use the ticket on a similarly priced flight. This insurance may be extra, of course, but the peace of mind may be worth it.Cost of goods sold per barrel increased approximately 6% in local currency, driven by the following factors: First, 2 percentage points of increase cheap jordans due to input cost inflation, which was more than offset by 3 percentage points of synergies and other cost savings within the quarter; a 3 percentage point increase from sales mix shift to higher cost, but also higher revenue super premium partner import brands; 2 percentage points of increase from wholesale nfl jerseys a requirement to mark to market in the second quarter certain foreign currency hedge positions primarily related to future quarters; and finally, a 2 percentage point increase from other one time impacts, including incremental costs to supply the market as a result of the Edmonton brewery strike.A voracious reader, he currently has two books on the go. One of them is about Kabbalah, the mystical form of Judaism. The other is Roberto Duran’s autobiography. Edwards is forever studying other sports to gain further insight cheap jordans into his own, using wrestling drills and NFL techniques to build up his players’ fake oakleys strength and conditioning. It is a tireless quest, and with Gatland similarly engaged, it is already bearing fruit. But tomorrow, the http://www.bestfakesales.com/sale/ focus shifts to the Millennium Stadium.