Lokakuussa ajettiin Laukaassa perinteinen Peurunkaralli joka oli 5 erikoiskokeen kansallinen kilpailu.
Toyota Celica St165 oli valmistunut 2kk aikaisemmin ja olin ollut ajamassa Pohjanmaa rallissa, joka päättyi keskeytykseen itse aiheutetun teknisen vian myötä ja nyt oli kova halu päästä ajamaan ehjä kisa.
Kartturin paikalle ensimmäistä kertaa hyppäsi ystäväni, rallikuljettaja Juho Hänninen. Ensimmäinen erikoiskoe ja ”eka” todellinen mutka ja auto meinasi kaatua. Aloitus oli aika raju ja Juhokin totesi: ”tällä ajolla ei ehkä tulla maaliin”. Rauhoitin ajamista ja sen jälkeen rytmi alkoi löytyä. Ajaminen oli kivaa ja meillä oli hauskaa autossa.
Yleiskilpailussa Teemu Asunmaa meni vähän kovempaa R5 Skodalla, mutta pystyimme pistämään kyntemme kiinni 2-sijaan. Viimeisellä ek:lla oli hieman käyntiongelmia, mutta muuten auto toimi moitteettomasti ja maalissa olimme yleiskilpailun toisia Asunmaan voittaessa.