Kilpailu oli Toyotalle erittäin hankala. Olimme tehneet jousituksen päivityksen, joka meni väärään suuntaan ja mutaisilla vesisateen liukastamilla teillä jousituksemme ei toiminut – ei ollut vetopitoa, sivuttaispitoa. Ja näin muihin talleihin nähden olimme vaikeuksissa.

Kuitenkin taistella pitää, eli tälläkin kertaa kovaa taistelua yritin käydä. Olin vähän tippunut lauantain aikana podium kamppailuista. Mutta kun sumu tuli ja pimeässä ajettiin, pystyin lauantaina hyökkäämään näissä vaikeissa olosuhteissa, mikä antoi sen hyvän pohja-ajan ja ison eron muihin kilpakumppaneihin nähden, joka nosti minut neljännelle sijalle ja mahdollisuuden taistella vielä podiumista.

Viimeiseen päivään lähdettiin niissä asetelmissa, että siitä podiumista lähdetään ajamaan. Mutta auto ei vaan kerta kaikkiaan toiminut – se yliohjasi ja aliohjasi niillä mutaisilla teillä. Ja niinpä siinä kävi, että en pystynyt ajamaan Sebastien Ogieria kiinni ja Andreas Mikkelssen oli takana ja hän kuroi eroa kiinni. Ja lopulta tipuin niukasti viidenneksi, Andreas Mikkelssenin ollessa neljäs ja Sebastien Ogier varmisti kolmannella sijalla MM-tittelin itselleen. Thierry Neuville oli toinen ja Walesilainen Elvfyn Evans otti uransa ensimmäisen MM-voiton.