Olin päättänyt ajaa tämän kilpailun järkevästi maaliin rikkomatta autoa tai renkaita, sillä edellinen onnistunut kilpailu oli ollut Monte Carlon MM-ralli tammikuussa.

Ajaminen oli hieman epätasaista, mutta virheitä ei tullut. Tasaisella suorittamisella olin kuitenkin perjantai-iltana kolmannella sijalla.

Toisena päivänä yritin pitää asemat sillä Thierry Neuville ja Sebastian Ogier ajoivat liian kovaa minun riskitasooni nähden. Esapekka Lappi kuitenkin vaani takana, että helpolla en päässyt. Ajoimme hyvää kilpailua EP:n kanssa aina lauantai-iltaan asti ja olin muutamia sekunteja hänen edellään, kun päivän viimeisellä ek:lla Yariksen laturi lakkasi lataamasta. Yritimme kovasti selviytyä huoltoon Miikan kanssa, mutta matkaa oli reilusti yli 100km ja laturia ei saanut millään ”henkiin” ja oli pakko kääntää auto tien sivuun virran loputtua.

Saimme aikasakkoa 14min, mutta kilpailu jatkoi sunnuntaina. Pystyin nousemaan seitsemänneksi ja Power Stagella yritin kovasti lisäpisteitä, mutta sammutin auton ja ne pisteet menivät siihen.

Thierry Neuville voitti vajaalla sekunnilla Sebastian Ogierin ja EP Lappi oli kolmas.