Olin Ruotsin MM-rallissa yksityiskuljettajana 15 vuoden jälkeen. Kartanlukijana toimi Juho Hänninen ja tämä oli meidän ensimmäinen yhteinen rallimme MM-tasolla. Odotukset olivat korkealla, koska tämä on yksi lempikisoistani, mutta olosuhteet olivat heikot. Niiden takia ralli jouduttiin typistämään puoleen alkuperäisestä. Olimme tehneet kovasti töitä kilpailun eteen haalimalla sponsoreita. Saimme kasaan hyvän paketin ja fiilis oli erinomainen.
Itse kilpailu: ensimmäinen erikoiskoe meni tuntumaa hakiessa, mutta toisella erikoiskokeella pääsin ajamiseen kiinni, kunnes seitsemän km kohdalla ongelmat alkoivat. Starttimoottorin kaapeli oli asennettu väärin, mistä johtuen aiheutui oikosulku sähköjärjestelmään. Moottori alkoi pätkiä ja kilpaa ajaminen oli mahdotonta. Hävisimme minuuttikaupalla erikoiskokeilla 2 – 3, joiden jälkeen päätimme keskeyttää. Näin lyhyessä rallissa ei ollut järkeä jatkaa ison aikatappion jälkeen. Ja kun tiimi huomasi tehdyn virheen päätimme yhdessä vaihtaa Ruotsin Sardinian MM-ralliin.