Elokuussa koettu pettymys Top Building rallissa jäi harmittamaan niin paljon, että oli pakko päästä ajamaan jonnekin mahdollisimman pian.

Kouvolassa oli SM-ralli ja sinne päätimme lähteä ajamaan, sillä Kymenlaaksossa on tunnetusti vauhdikkaat ja kovapintaiset tiet. Olin viimeksi ollut Kouvolassa ajamassa 2007, joten oli aikakin käydä kilpailemassa sillä suunnalla.

Kilpailussa ajettiin 3 erikoiskoetta 2 kertaan sekä Tykkimäki yleisöerikoiskokeena. Olimme numerolla 92 liikenteessä ja kun lähdimme ensimmäiselle lenkille, niin vettä satoi välillä kaatamalla tehden teistä liukkaita. Heti ensimmäisellä ”pätkällä” meinasi yksi liukas vasuri yllättää, joka toi sydämen tykytyksiä.

Ajamien oli vähän stressaavaa erikoiskokeilla 1&2, koska liukkaat paikat vaihtelivat kovasti, mutta onneksi sade loppui ennen ek:ta 3. Ek:sta 3 eteenpäin ajaminen oli kivaa ja se kulki.

Hännisen Juhon nuotti tuli loistavasti ja välikommentit motivoivat kuljettajaa parempiin suorituksiin.

Auto toimi hienosti ja oli todella kivaa, vaikka välillä oli painetta, että kestääkö pinnapultit tällä kertaa?

Kilpailu tultiin ehjänä maaliin ja luokkavoitto kotiin tuomisena, (muita ei ollut luokassa) mutta tärkein saavutus oli yleiskilpailussa 5:nneksi nopein suoritus sekä olisimme voittaneet SM2-luokan 30 vuotta vanhalla autolla.