Arctic Rally:n jälkeen oli tarkoitus ajaa Savonlinnassa, mutta se valitettavasti peruuntui aikataulujen osalta, mutta onneksi Korpilahden F-cupin osakilpailu löytyi korvaajaksi.

Aurinko paistoi ja oli oikein lämmintä ja metsässä hyvin lunta, mutta aurinko myös pehmensi tien pinnat, joka lisäsi haastetta.

EK1 oli mennyt pahasti urille ja urien vieressä lumi oli mössöä. Ajaminen oli todella haastavaa ja kerran kun urasta lähti, niin mentiin pitkin penkkoja, mutta kun penkat olivat onneksi korkeat niin auto pysyi tiellä, toki kyljet kasassa.

EK2 oli Oittila, tuttu Jyskälästä ja oli parempi kuin EK1, mutta loskaa oli jonkun verran tien pinnassa, niin en saanut ajoa siinä kulkemaan.

EK3 Vellipohja, EK4 Leustu ja EK5 Moksi olivat sitten hyvässä kunnossa ja vanhoja Suomen MM-Rallin ”pätkiä”. Sain Vellipohjassa hyvän fiiliksen päälle, kun maltoin pitää keulan urassa ja seurata sitä. Kello tykkäsi ajosta sekä kartturini Juho Hänninen myös. Juho totesikin viimeisen EK:n jälkeen: ”Jos olisit ajanut näin vuonna 2019 MM-sarjassa, niin ajaisit siellä vieläkin!”

Tuloksena rallista oli yleiskilpailun voitto ennen BMW:llä ajanutta Joonas Lindroosia ja tämä oli myös urallani ensimmäinen kerta kun ajoin F-cupin osakilpailun.