Historian ensimmäinen Bulgarian MM-ralli ajettiin n. 70 km:n päässä Sofiasta Borovetsin kylässä laskettelurinteiden tuntumassa. Olimme ajaneet ennen kilpailua hyvät testit, jossa autoa oli muutettu merkittävästi ja parempaan suuntaa. Toivoimme, että olisimme kilpailussa nyt lähempänä Citroeneja kuin viime vuonna. Oma ajotyylinikin oli hieman muuttunut keväällä Nurburgringiltä saatujen kokemusten perusteella. Kilpailu alkoi perjantaina kuivissa olosuhteissa heti rallin pisimmällä erikoiskokeella, joka oli n. 32 km pitkä. Ensimmäiseltä ek:lta lähtien Citroenit menivät uskomattoman kovaa, vaikka automme tuntui paremmalta asvaltilla kuin viime vuonna. Ek 2:n jälkeen auto alkoi kuitenkin tuntua liian pehmeältä, ja niinpä vaihdoin kovempaan jousitukseen, joka paransi heti luottamustani autooni. Perjantain jälkeen olin rallissa viidentenä, tiimikaverini Mikko Hirvonen neljäntenä n. 10 sekuntia edelläni. Sebastian Loeb johti rallia perjantai-iltana. Lauantai-aamuna pieni vesisade kasteli kaksi ensimmäistä erikoiskoetta, mitä tiimimme säätiedotus ei havainnut tutkassa. Otimme Hirvosen kanssa kovan renkaan Citroenien ottaessa pehmeän. Kovat renkaat eivät toimineet kosteissa olosuhteissa, ja niinpä ”takkiin tuli, että tukka pöllysi”. ”Pätkät” alkoivat kuitenkin kuivahtaa ja iltapäivällä olimme oikealla renkaalla (kovalla) liikkeellä, mutta sitten minun autostani hajosi ohjaustehostin. Joudun ajamaan 2 kokonaista ek:ta ilman ohjaustehostinta, mikä koetteli käsiä. Menetin ohjaustehostajan rikkouduttua vain noin puolisen minuuttia, mutta pari tilannetta mahtui matkalle, kun käsistä loppui vara kääntää rattia. Fiilistä voisi verrata painavan vasaran kääntelemiseen suorilla käsillä. Lauantain jälkeen olin rallissa kuudentena ja tuloksissa matkaa oli yli 40 sekuntia eteen ja taakse. Sunnuntai- aamuna teimme rengaskokeiluja, sillä olin niin turvallisessa asemassa, että oli vara menettää aikaakin. Aikani eivät olleet aamupäivän aikana kovinkaan kummoisia, koska olin pehmeillä renkailla liikkeellä muiden käyttäessä kovia renkaita. Iltapäivällä ajoin sitten kovilla pyörillä ja ajaminen palasi takaisin normaalille tasolle. Saimme oppia pehmeiden ja kovien renkaiden eroista tulevaisuutta varten. Tulin maaliin sijalla 6, tallikaverini Mikko Hirvonen oli 5. ja Sebastian Loeb jatkoi voittoputkeaan asvaltilla.