Jari-Matin muisto tuosta ensimmäisestä startista:

”Ensimmäinen startti oli todella jännittävä hetki. Jännitin niin hirveästi, että tuntui kierroksen ajettuani, etten ollut hengittänyt lainkaan. Toinen startti oli huomattavasti helpompi ja sen kierroksen sitten voitinkin. Toyota Corolla oli kunnossa, mutta meiltä puuttuivat siihen oikeat kisarenkaat. Saimme renkaat vasta hetkeä ennen kisaa, sekin lisäsi jännitystä. Asfalttiajo kokemusta minulla oli vain yhdestä kerrasta, kun kävimme testaamassa autoa Kemorassa.”

             

Hanaa -lehti kirjoitti:

”Nuorissa Jari-Matti Latvala otti lentävän lähdön urallaan ja voitti ensimmäisen ajamansa kilpailun. Huhtikuun alussa 16 vuotta täyttänyt toisen polven autourheilija, Jari Latvalan poika ohitti Corollallaan toisella kierroksella Starlet-kuski Hannu Lanamäen. Eroa heillä oli tasan sekunti. Pekka Keski-Korsu jäi heistä VW:llä sekunnin lisää.”