Pohjanmaa-ralli piti jäädä kauden viimeiseksi kilpailuksi, mutta koska siellä en päässyt yhtään ajamaan, niin tehtiin nopea päätös osallistua Askolan kisaan.

Järjestäjät lupasivat vielä hyvän lähtönumeron, niin se antoi viimeisen silauksen päätökselle, että ajamaan on päästävä!

Oman auton moottori oli saanut kipeää Pohjanmaa-rallissa, kun turbo hajosi, niin jouduimme viime hetkellä vaihtamaan autoa, ja niinpä lähdin kisaan isän Toyota Celica St165:llä. Auto oli valmistunut vain pari viikkoa aiemmin, eikä sitä oltu vielä ehditty testata ollenkaan.

Viimeisenä iltana tehtiin sähkötöitä, 300m ennen ensimmäisen erikoiskokeen lähtöä säädin jarrut kohdilleen ja sitten ”ready to race”.

Rallissa oli 4 ek:ta, joista 2 ensimmäistä meni autoon totutellessa, mutta ek:sta 3 eteenpäin lisäsin kyytiä. Ennen viimeistä ek:ta tilanne oli aika mielenkiintoinen, sillä olin rallissa toisena 0,8 sekuntia Skoda R5:llä ajanutta Kalle Markkasta perässä. Viimeinen ek oli todella nopeaa tietä sekä 1,5km asvalttia, jotka sopivat minulle ja autolle. Päätin hyökätä, kun voitosta oli ajettava ja se onnistui. 3 viimeistä risteystä meni jopa niin hyvin, että kartturi Juho Hännisen kommentit olivat: ”Mites se nyt noin hyvin alkoi sattumaan!”. Lopulta voitto irtosi 6,2 sekunnilla ennen Kalle Markkasta.

Oli hieno kilpailu, hyvät järjestelyt ja upeaa kilpailla vanhalla kalustolla nykyautoja vastaan.