Kartturina Miikka Anttila.

Waltikka ralli avasi SM-kesäkauden ja fiilis oli jännittynyt, sillä tiedossa oli nopeita teitä. Olimme kyllä testanneet autoa hyvin ennen kilpailua ja se oli iskussa kisaa varten. Sain kilpailuun unelma-alun ollen ensimmäisellä pätkällä toinen häviten pohjista puoli sekuntia. Ensimmäiseen huoltoon saapuessa olin kuitenkin kolmantena, mutta hyvissä kärkkymis asemissa. Ek 4 tuli valtavan hienosti, mutta lopussa rikoin renkaan ja hävisin vähän. Siitä sisuuntuneena ajoin ensin hyvän ajan ek:lle 5 ja sitten elämäni ensimmäiset pohjat SM rallissa ek:lle 6 ! Toisella huoltotauolla olin noussut toiseksi ja pystyin pitämään paikkani aina maaliin saakka, mutta keskeytys ei ollut kovin kaukana. Kytkin rikkoontui viimeisen ek:n lopulla ja pääsimme juuri ja juuri ajoissa maaliin!

yleisen 2. luokan 2.

Autona Toyota Corolla WRC.
Huoltoteamina Latvala Motorsport Oy.