Kartanlukija: Miikka Anttila

Ensimäistä kertaa Japanissa. Tiet tuntuivat nopeilta ja vaikeilta, mutta sopivat meidän autolle. Aloitin perjantaina 95% latauksella ja välttelin huonompia osuuksia. Hyödyinkin siitä tyylistä niin, että johdin N-ryhmää perjaintai-iltapäivällä. Hidastin vähän illalla vauhtia, että auto pysyisi kunnossa. Johtopaikka säilyi silti. Lauantai aamuna 80% vauhdilla liikenteeseen. Iltapäivällä ajo kuitenkin maistui ja lisäsin vauhtia. Lauantai-iltana johtoasemani oli 1min 10sek.

Sunnuntaina ei tarvinnut kuin ajaa järkevästi, vältellen suurempia riskejä. Kaikki näyttikin todella hyvältä, kunnes kolmanneksi viimeisellä erikoiskokeella raidetangon pää katkesi heikkouttaan ja menetin auton ohjattavuuden. Luisuimme ojaan ja auto kaatui. Kilpailu päättyi siihen.

Kilpailun päättyminen tällä tavalla oli valtaisa pettymys, niin teamille kuin meillekin. Raidetangon rikkoutuminen ei ollut vältettävissä millään tavalla.

Saimme kuitenkin suurta huomiota Japanissa ja myös faneja lisää. http://www.0155.jp/rally/2006/09/07-000931.html

keskeytys

Subaru Impreza WRX Sti 06
Huoltoteamina Motoring Club
Kilpailuinsinööri Asko Kosonen