Nesteralli 2006, kilpailu ajettiin sillä tavalla, että koottiin omat sponsorimme Tuurista ja aika paljon tietysti muitakin sponsseja siihen tuli. Eli ajettiin ihan omalla budjetilla tämä kilpailu ja kyytiin tuli Asko Sairanen. Tämä on ainut kilpailu, jonka olen ajanut Askon kanssa MM-tasolla. Lähdettiin siihen kilpailuun sillä tavalla, et ajetaan se kilpailu läpi. Heti ekalla erikoiskokeella meillä oli Askon kanssa vähän erimielisyyksiä pikku pyörähdyksen jälkeen, siinä hyvin löydettiin kuitenkin yhteissävel siihen hommaan. Kovasti me ajettiin Askon kanssa ja taisteltiin jopa 8 sijasta, mutta meillä oli vaikeuksia – tekniikan kanssa tuli vähän ongelmia. Meillä räjähti rengas Ouninpohjassa ja se syttyi palamaan. Me jouduttiin pysähtymään ja sammutaan, oli tosi lähellä, ettei auto palannut. Selvittiin siitä, vaihdettiin rengas, mutta siinä meni tosin varmaan ainakin 3-4 min. Pudottiin tuloksista aika kauas. Sen jälkeen vaihdelaatikko vuoti öljyä ja se meinasi aiheuttaa toisen tuli palon ja aiheuttikin, mutta siitäkin selvittiin. En muista mitä muitakin teknisiä ongelmia oli ja kovasti me taisteltiin ja oltiinkin lopulta 17 maalissa. Saatiin niin sanottu taistelija palkinto, päätettiin et ajetaan läpi ja niin me myös tehtiin.